Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Pamela Anderson, sexsymbol s romantickou duší. Nikdy nezažila švédskou trojku!

9. února 2023 | 13:50

Pamela Anderson (55) se stala celosvětovým sexsymbolem a není téměř člověka, který by nevěděl, kdo to je. Poté, co Netflix vydal dokument o jejím životě, dostali jsme všichni příležitost poznat ji v trochu jiném světle. 

Od momentu, kdy se objevila v červených plavkách s plovákem v podpaží a ladnými skoky pobíhala po pláži a zachraňovala tonoucí v seriálu Baywatch, stala se z ní celebrita, již znal celý svět. Muži ji milovali, názor žen se trochu lišil. Ovšem její vyzývavý vzhled a domácí erotická videa, jež unikla na veřejnost, jen posilovaly představu o jejích mravech. Fanoušci magazínu Playboy ji samozřejmě znali již dříve. Vždyť se během let objevila na třinácti titulních stranách.

VIDEO: Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, A Love Story...

Video se připravuje ...
Trailer k novému dokumentu z dílny Netflixu Pamela, a love story • VIDEO: Netflix

Když se jí jeden z jejích příznivců zeptal na zkušenosti se sexem ve více lidech, nestyděla se odpovídat. „Nikdy jsem neměla tento druh sexu, všichni mí partneři byli příliš žárliví a ani já jsem po tom nijak netoužila. Zní to možná lákavě, ale jsem moc romantická. Nepřitahuje mě sex bez lásky a závazků. Sex pro mě není automatický, je to příliš intimní záležitost plná tajemství.“ Nikdy netoužila po mužích, kteří ji zbožšťovali, protože byla vždy přesvědčena o tom, že pokud ji uvidí příliš dokonalou, budou se cítit méněcenní a hledat pozornost jinde.

Pamela má za sebou několik vztahů a mezi jejími partnery byl rocker Tommy Lee, s nímž má dva dospělé syny. Její slabost pro muzikanty pokračovala ve vztahu s Kid Rockem. Jejím z posledních nevydařených vztahů byl ten s fotbalistou Adilem Ramim. V lednu roku 2020 se objevily zprávy o tom, že se znovu provdala. Byla to její čtvrtá svatba, stejný počet svatebních ceremonií měl na kontě i její staronový partner. Pětasedmdesátiletý producent Jon Peters chodil s Pamelou před více než třiceti lety a jejich znovuobjevená náklonnost vypadala slibně. Bohužel, necelých čtrnáct dní po svatbě oznámili, že se jejich cesty opět rozcházejí. Pamela tvrdí, že nevyplnili žádné svatební dokumenty, a tudíž o svatbu nešlo. Prohlásila ovšem, že by se moc ráda vdala ještě jednou v životě. To se také stalo o rok později, tedy 2020, to si vzala svého bodyguarda Dana Hayhursta. Manželství se rozpadlo loni v lednu.