Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ustáli nevěru, konec kariéry i tlak médií: David a Victoria jsou spolu už 20 let

4. července 2019 | 06:45

Přestože se nějakou dobu spekulovalo o tom, že manželský pár prochází krizí, která spěje k rozvodu, nejspíš to nebylo tak černé, jak to vypadalo. David a Victoria dnes slaví úctyhodných dvacet let manželství! Jak šel čas s jedním z nejsledovanějších párů světa?

Jejich příběh začal v roce 1997. Victoria byla v té době slavná Posh ze skupiny Spice Girls, David talentovaný fotbalový reprezentant. Poprvé se setkali na charitativním zápase, kde se však jen letmo pozdravili. "Tehdy jsem si pomyslel, že jsem si nechal utéct šanci," svěřil se v jednom rozhovoru David. O týden později však Victoria přijela do Manchesteru a dali se do řeči, a tak začala jedna velká láska, kterou zpečetili o dva roky později manželským slibem.

Přestože vypadají jako chodící reklama na štěstí, také jejich vztah musel projít těžkou zkouškou, a to konkrétně v roce 2004, kdy prasklo, že David podváděl těhotnou Victorii se svou osobní asistentkou, ta za tučnou částku prodala jejich příběh médiím a byl z toho velký poprask. Victoria se však za svého manžela postavila, sama později prohlásila, že to jejich vztah akorát posílilo.

Dnes mají spolu čtyři děti, na sociálních sítích se prezentují jako dokonalá rodina, ale nezapomínají ani jeden na druhého a občas si naordinují "líbánky" bez dětí. A to je nejspíš jejich recept na dlouhé a spokojené manželství. Podívejte se do fotogalerie na to, jak šel čas s Beckhamovými:

Autor: Aneta Valešová