Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Doplňky a účesy na Oscarech: Kdo vynesl šperky po Audrey Hepburn a kdo změnil účes?

25. února 2019 | 10:26

Jednoznačně největší událostí každého roku je předávání filmových cen: Oscarů. Letos nás nezaujali jen ti, kdo vyhráli, a krásné róby zúčastněných. Zaměřily jsme se i na účesy, šperky a další doplňky. Podívejte se s námi na to nejlepší z letošního předávání cen!

Některé roky na Oscarech bývají opravdu nezapomenutelné. Tenhle rok to bude právě díky šperkům. Mnoho žen vyneslo doslova mistrovská díla.

Uhlazený a sofistikovaný look předvedla Charlize Theron – svými šaty, šperky i účesem v nové podobě jako brunetka. Šperky pocházejí od italské značky Bulgari, která nikdy nezklame. Diamantový náhrdelník představuje hada a náušnice jsou tvořeny ze safírů, smaragdů a diamantů. Její jednoduché šaty byly ještě doplněny o náramky a prstýnky, přesto nepůsobily překombinovaně.

Charlize Theron
Autor: profimedia.cz

Kvůli svým šatům skončila v sekci nejhůře oblečených, ale výběrem doplňků si získala naši přízeň zase zpátky. Rachel Weisz zvolila překrásnou čelenku od Cartiera z roku 1903. Její look tedy žádné další šperky nepotřeboval, škoda jen těch nepovedených šatů.

Rachel Weisz
Autor: profimedia.cz

Nejdražší šperk ale zvolila Lady Gaga. Chtěla tak ozvláštnit jednoduché černé šaty. Žluté diamanty měly hodnotu 678 milionů korun. Byly od Tiffanyho a měly 128,54 karátu. Navíc náhrdelník se na veřejnosti objevil teprve potřetí. Naposledy ho na sobě měla Audrey Hepburn, když hrála svou ikonickou roli ve filmu Snídaně u Tiffanyho. Vedle úchvatných šperků dotáhla Lady Gaga look i svým účesem.

Lady Gaga
Autor: profimedia.cz

Prohlédněte si další módní detaily z udílení Oscarů:

Autor: Markéta Luštincová