Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tón v tónu: Známé krásky využily telefony Huawei jako módní šperk

13. dubna 2018 | 13:29

Dnes už si telefony nekupujeme jen proto, že umí telefonovat či posílat zprávy. Toužíme po krásných kouscích, které se stejně jako hodinky stanou stylovými doplňky. Podívejte se, jak telefony Huawei se svými outfity sladily zpěvačka Dara Rolins, česká Miss 2015 Nikol Švantnerová a slovenská influencerka Tatiana Žideková. 

Krása umí potěšit, proměnit obyčejný den v ten nejkrásnější v životě. Pohladí po duši, udělá radost. Krása není to jediné důležité na světě, ale když je nějaká věc nejen praktická, ale i stylová, ba přímo sexy, je to nezanedbatelný bonus navíc. Své o tom ví ty, pro které je krása nejniternější součástí jejich života:

Zpěvačka Dara Rolins, Česká Miss 2015 Nikol Švantnerová či slovenská influencerka Tatiana Žideková mají krásné věci nejen rády, ale je i nezbytnou součástí jejich práce, která mimo jiné stojí na kontaktu s fanoušky na sociálních sítích. Proto musí být krásné, krásně upravené, zároveň potřebují i atraktivní, po technické stránce skvěle zvládnuté fotky. Proto je nadchlo, když si mohly vybrat novinky v nové řadě smartphonů Huawei P20.

Tyhle telefony jsou nadupané nejmodernější technologií, mají obrovskou paměť, ale zejména skvělé fotoaparáty od firmy Leica. My vás ale nebudeme unavovat technickými parametry telefonů Huawei P20, které když tak najdete zde, ale rovnou vám ukážeme, jak sexy tyhle telefony vypadají. Všechny tři krásky zachytila slovenská fotografka Petra Ficová v outfitu, který perfektně ladí s jejich novým telefonem, a to nejen barevně, ale i stylem a celkovou atmosférou.

Krása stmívání neboli Twilight provedení

Dara Rolins si užívá Huawei P20 Pro s trojitým foťákem Leica a umělou inteligencí v atraktivním Twilight provedení, který tvoří několik vrstev optických povlaků pod zadním krytem přístroje. Když na jeho povrch dopadá světlo, dochází k postupné změně odstínu telefonu – původně výrazně modro-fialová barva může dosáhnout efektu, který připomíná soumrak.

Dara oblečení přizpůsobila tomuto zbrusu novému odstínu a oblékla si zkrácený top v odstínech fialové a růžové a doplnila ho ležérními kalhotami s metalickým efektem.

Temně modrá elegance podle Nikol Švantnerové

Modelka a někdejší Česká Miss Nikol Švantnerová si potrpí na eleganci. Proto si vybrala model Huawei P20, i když se nemohla rozhodnout mezi temně modrou barvou a jemným světle růžovým provedením. Proto si raději zkusila rovnou oba.

Nikol modrý telefon doplnila topem v podobném tónu, zatímco k černé večerní toaletě zvolila romantičtější růžový model.

Přece jen musíme ale prozradit pár technických údajů: I tento telefon disponuje fotoaparátem, který vznikl ve spolupráci s kultovní fotografickou značkou Leica. V tomto případě jde o foťák duální s 12MPx barevným a 20MPx monochromatickým snímačem.

Smartphone díky tomu výrazně lépe fotí při zhoršených světelných podmínkách. Kromě toho disponuje 24MPx selfie fotoaparátem s funkcí vylepšení vzhledu pomocí umělé inteligence a 3D osvětlením. Výsledkem jsou selfies s jemně, ale přesto realisticky upraveným vzhledem, které uvítá každý fanoušek sociálních sítí.

Aktivní Tatiana Žideková zvolila Huawei P20 lite

Tatiana Žideková, která je fanynkou fitness a pohybu obecně, patří mezi nejznámější tváře slovenských sociálních sítí. Vybrala si Huawei P20 lite, který má ambici stát se lídrem střední třídy chytrých telefonů.

Na focení si Tatiana vybrala model ve světle růžové barvě, který nakombinovala hned se dvěma různými outfity – nejdříve s ležérní kombinací džínů a pudrově růžového blejzru v prodloužené délce a poté se svým oblíbeným pohodlným kombem tenisek, legín a volného topu.

Telefon Tatiany má kvalitní hlavní duální fotoaparát a 16MPx selfie foťák, který zvládá selfie fotky jako ze studia. Model P20 lite navíc disponuje technologií, která sbírá světlo z nejrůznějších zdrojů tak, aby při focení maximovala jas. 

Autor: red