Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity na síti: Syn Mašlíkové a nový sestřih Krainové

  • 16. září 2017 | 06:00

    Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

  • Tereza Maxová

    Tereza Maxová (46) je ztělesněním módní ikony. I na lodi jí to sluší tak, jako snad nikomu! Projížděla se na moři u Istanbulu, kde žije s rodinou.

     

    Tereza Maxová
    Autor: Instagram.com

  • Simona Krainová

    Už jste viděli nový účes Simony Krainové (44)? I ona podlehla lákavému kratšímu sestřihu v podobě mikáda a ofiny, která se opět dostává do módy. 

     

    Simona Krainová
    Autor: Instagram.com

  • Selena Gomez

    Selena Gomez (25) se poslední dobou držela zpátky z veřejného života, ačkoli vydala nové CD. Její fanoušci jí to na sociálních sítích vyčítali, a tak se rozhodla vyjít s pravdou ven. Selena už nějakou dobu bojuje s autoimunitním onemocněním zvaným lupus. Kvůli tomu jí selhaly ledviny a musela podstoupit transplantaci. Ledvinu jí darovala její nejlepší kamarádka Francia Raisa.

     

    Selena Gomez musela podstoupit transplantaci ledviny
    Autor: Instagram.com

  • Hana Mašlíková

    Hana Reinders, rozená Mašlíková (35), se pochlubila svým měsíčním synkem Andreasem. „Ahoj, lidičky, včera mi byl už jeden měsíc, strašně to tady u vás na tom světě utíká. Moje maminka s tatínkem mě bezmezně milují a jsou ze mě celý poprdění, co víc si můžu přát,“ napsala k fotce.

    Hana se ani ne po šestinedělí vrátila do moderování Snídaně s Novou. Kromě pochvalných komentářů týkajících se její štíhlé postavy po porodu si vysloužila i kritické. Některé ji osočovaly z toho, že se nedostatečně věnuje synovi kvůli práci. Hanky názor na to si můžete přečíst v jejím posledním příspěvku.

     

    Andreas, syn Hany Reinders
    Autor: Instagram.com

     
  • Kristin Davis

    Charlotta a Miranda, alias Kristin Davis (52) a Cynthia Nixon (51), opět spolu! Představitelky našich oblíbených postav ze Sexu ve městě se vyfotily u obrazu, který zachycuje slavnou čtveřici žen ze seriálu, který se nikdy neomrzí. Pořád tak nějak doufáme, že se dočkáme třetího filmového pokračování!

     

    Kristin Davis a Cynthia Nixon
    Autor: Instagram.com

    Podívejte se, jak měla vypadat alternativa znělky u seriálu Sex ve městě. Bez ikonických šatů s tylovou sukní by to nebylo ono!


    Video se připravuje ...
    Alternativní znělka Sexu ve městě – Carrie v modrých šatech od Marka Jacobse • VIDEO: Instagram @sarahjessicaparker

  • Mariana Prachařová

    Mariana Prachařová (23), dcera Dany Batulkové (59) a Davida Prachaře (58), je už oficiálně bakalářkou a na slavnostní promoci ji přišla podpořit skoro celá rodina: „Promoce za mnou a rodina se mnou. (Tátu nepustili z divadla.) Tak už oficiálně Bc.," napsala Mariana k fotce.

    Mariana Prachařová s rodinou na své promoci
    Autor: Instagram.com

    Co v rozhovoru prozradila Mariana na svého bráchu, Jakuba Prachaře, a mámu, Danu Batulkovou?

    Video se připravuje ...
    Mariana Prachařová prozradila, za co nemá ráda mámu a kdy se na ni vykašlal brácha • VIDEO: Adriana Krátká

  • Sophie Turner

    Sophie Turner (21), představitelka Sansy Stark v seriálu Hra o trůny, se pochlubila novým členem rodiny. Je to asi ten nejroztomilejší husky, kterého jsme viděly!

    Nový pejsek Sophie Turner
    Autor: Instagram.com

     

Autor: Lucie Houdková
Diskuse ke článku
.