Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Chcete zazářit na Halloweenu? Hlavně se neinspirujte Tarou Reid!

26. října 2016 | 06:00

Heidi Klum je přebornicí, co se týče halloweenských kostýmů. Komu to ale letos nevyšlo, je Tara Reid, která jen chrastí kostmi a rozhodla se to dát všem na odiv. Nějak nám nedochází, za co se herečka převlékla, ale dá se říct, že úkol splnila – vypadá jako strašidlo.

Pořád nemáte nápad na halloweenský kostým? Podle mánie, která se strhla okolo postavy Harley Quinn z filmu Sebevražedný oddíl, předpokládáme, že tento víkend se budou ulice hemžit slečnami v tomto převleku. 

Chtělo by to ale něco originálnějšího, co říkáte? Abyste překvapili, nemusíte si hned najímat plejádu odborníků na masky a věnovat přípravě deset hodin – tak jako Heidi Klum. Bez jejího okázalého halloweenského večírku, kam se sjíždějí ti nejslavnější, by to nebyl Halloween a Heidi svou maskou vždy vyrazí dech. Minulý rok se převlékla za pohádkovou postavu Jessiku Rabbit. Jsme zvědavé, co vymyslí tentokrát!

Heidi Klum minulý rok na Halloweenu. Převlékla se za pohádkovou postavu Jessiku Rabbit.
Autor: Instagram.com

Připravily jsme pro vás fotogalerii plnou kostýmů celebrit, kterými se můžete při tvorbě vlastního převleku inspirovat. A pokud čistě náhodou nemáte strašidelný svátek v oblibě, můžete načerpat nápady pro masku na karneval. Nikdy není příliš brzy na to, začít s přípravou!

 

Autor: luh