Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tohle Rihanna přehnala: Zostudila královnu Alžbětu II. před celým světem. Velká Británie se bouří!

25. května 2017 | 14:54

Vypadá to, že zpěvačka Rihanna definitivně přišla o veškerou soudnost a pojem úcta je jí naprosto cizí. Před celým světem zesměšnila Alžbětu II. To si Spojené království nenechalo líbit!

Zpěvačka Rihanna (29) je proslulá tím, že ráda provokuje. To, co předvedla na svém Instagramu, je ale už dost přes čáru, a tak není divu, že si vysloužila pořádně ostrou kritiku. Zesměšnit její královskou výsost Alžbětu II., je už opravdu moc!

Na Instagramu barbadoská zpěvačka zveřejnila fotky, na nichž ke svému tělu připojila hlavu královny Alžběty II. A jak se můžete sami přesvědčit, vznikly tak značně nevkusné snímky. Co tím Rihanna vlastně myslela? No, jestli to měl být vtip, tak má zpěvačka vskutku zvláštní smysl pro humor…

Zpěvačka každopádně pozapomněla, že mezi obrovským množstvím sledujících má na svém profilu i fanoušky ze Spojeného království. Ti se okamžitě po zveřejnění fotek do zpěvačky tvrdě pustili a dožadovali se vysvětlení.

„Rihanna netuší, co znamená respekt. Je laciná a vždycky bude. Je smutné, jaké urážlivé věci jsou lidé schopni udělat, aby na sebe upozornili. Proč si děláš srandu z naší královny?“ citoval britský Daily Mail jeden z řady kritických komentářů.

Autor: red
Video se připravuje ...