Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Céline Dion pózovala a Bella Hadid to přehnala s kostkami

  • 18. července 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Sara Sampaio (25)

    Tato kráska spolupracovala jako modelka Victoria's Secret se značkou Calzedonia. Na pařížský módní týden si zvolila světlé šaty s velkými květy. Vše ostatní nechala jednoduché a minimalistické.

    Sara Sampaio
    Autor: profimedia.cz

  • Céline Dion (49)

    Zpěvačka Céline Dion si pařížský fashion week opravdu užívala. V žlutých dlouhých šatech, které doplnila širokým páskem, kozačkami a kabelkou od Diora, nadšeně pózovala fotografům. 

    Celine Dion
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Céline Dion pro Vogue • VIDEO: Youtube.com

  • Bella Hadid (20)

    Bella Hadid dorazila na pařížský fashion week na přehlídku Fendi v prazvláštním modýlku. Ten sice kopíroval její dokonalou postavu, ale volba kulatých brýlí jí příliš nesedla, stejně jako kabelka, která by se asi více hodila do ruky.

    Bella Hadid
    Autor: profimedia.cz

  • Olivia Palermo (31)

    Olivia Palermo byla jako vždy stylová! Na přehlídku značky Fendi zvolila sukni, která připomínala kalhoty, od stejnojmenné značky. K ní doladila bílou halenku a lodičky, které zlatým detailem sukni doplňovaly.

    Olivia Palermo
    Autor: profimedia.cz

  • Chiara Ferragni (30)

    Známá módní blogerka byla jako vždy odvážná. A to se jí vyplácí! Dlouhé průsvitné šaty odhalily jen to, co mělo být odhaleno. Velký výstřih vyplnily jemné vrstvené náhrdelníky a odhalené nohy zakryly červené kozačky nad kolena. Zkrátka parádní extravagance na konec.

    Chiara Ferragni
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.