Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Vévodkyně Kate v Polsku: Nejsem krásná, je to jenom make-up

18. července 2017 | 14:00

Britský princ William a jeho žena Kate Middleton jsou oficiálně mimo "kancelář". Včera před polednem dorazili do Polska a na svou cestu vzali také děti. Královskou rodinu přivítaly zástupy lidí. Polsko je první etapou jejich mezinárodní cesty. Následně navštíví ještě Německo.

Vévoda a vévodkyně z Cambridge dorazili na varšavské Letiště Frédérica Chopina v pondělí těsně před polednem. Na oficiální návštěvu vzali také své děti prince George, který v sobotu oslaví čtvrté narozeniny, a princeznu Charlotte

O Kate je známo, že je vždy dokonale upravená, a její styl se stal inspirací pro mnoho žen po celém světě. Také polské ženy obdivovaly její krásu: "Řekly jsme jí, že je krásná a dokonalá, ale ona odpověděla, že to není pravda, že to je jenom make-up," uvedla polská studentka Magda Mordaka. Ani tentokrát Kate nešlápla vedle a svou skromností si všechny získala.

Na setkání s polským prezidentem oblékla Kate kostým od Alexandra McQueena. Outfit doplnila novými šperky: rubínovým a diamantovým přívěškem a náušnicemi. Na večeři pak zvolila bílé koktejlové šaty od polského designéra Gosia Baczynska. Lodičky značky Gianvito Rossi perfektně sladila s černými vzory na šatech.

Britský pár navštíví i polský Gdaňsk, kde se setká s bývalým prezidentem Lechem Walesou. Na programu je také návštěva koncentračního tábora Stutthof. Ve středu se Kate a William vrátí do Varšavy, odkud odletí do Německa.

Nahlédněte do naší fotogalerie a podívejte se, jak to Kate i dětem slušelo:

Autor: Aneta Pařízková