Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Obarvená Katy Perry, ostříhaná Penélope Cruz a dokonalá Kate!

  • 14. února 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Katy Perry (32)

    Zpěvačka Katy Perry je jako chameleon. Jednou má černé vlasy, jindy modré, zelené nebo růžové a teď je pár dní hrdou nositelkou blonďaté hřívy. Ani nás nepřekvapuje, že i ve světlých vlasech vypadá dokonale. Sluší jí totiž úplně všechno! Na předávání hudebních cen Grammy oblékla nevšední šaty z dílny Toma Forda, který se kromě návrhářství věnuje i režírování. Na své konto si nedávno připsal velký úspěch s filmem Noční zvířata. Metalický vršek a sukně z peří můžou být pro někoho nepředstavitelnou kombinací, ale k dračici Katy se to skvěle hodí. Dáváme palec nahoru, i když se samozřejmě našli tací, kteří její celkový outfit pořádně zkritizovali.

    Katy Perry
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Podívejte se na šaty z předávání cen Grammy 2017 • VIDEO: youtube.com_EasyTech/BPŽ

  • Amy Adams (42)

    Herečka Amy Adams je teď hodně v kurzu. Zazářila totiž v poslední době ve dvou filmech, které sklízejí jeden úspěch za druhým. Jedním z nich jsou právě Noční zvířata od výše zmiňovaného Toma Forda, druhým sci-fi Příchozí. Amy ale zůstává nohama pevně na zemi a své image nenápadné krásky se rozhodně nehodlá vzdát. Žádné extrémní výstřihy, rozparky ani nevšední materiály a divoké barvy u ní nečekejte. Na večírek, který předcházel udílení filmových a televizních cen BAFTA, dorazila ve střídmých krajkových koktejlkách. Méně je někdy více!

    Amy Adams
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (47)

    Nádherná Jennifer Lopez nás opět nezklamala. Na předávání hudebních cen Grammy oblékla pastelové šaty z dílny Ralph and Russo, které se nápadně podobaly fuchsiové róbě Gucci, kterou oblékla před šesti lety na Met Gala. Překvapení se nekoná, Jennifer Lopez vypadala opět famózně a na jejím celkovém outfitu jsme nenašly jedinou chybičku!

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

  • Penélope Cruz (42)

    Španělská kráska Penélope Cruz nám má stále co ukazovat! Na předávání filmových a televizních cen BAFTA zazářila ve zlaté róbě Versace a zároveň všem předvedla svůj zbrusu nový sestřih. Dlouhé vlasy vyměnila za svěží a stylové mikádo, které jí opravdu sekne! Tleskáme!

    Penélope Cruz
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Middleton (35)

    Po červeném koberci se před samotným udílením cen BAFTA prošla i vévodkyně Kate spolu s princem Williamem. V květinových šatech od Alexandera McQueena vypadala perfektně. Odhalená ramena dodala celému modelu špetku odvážnosti a všichni mohli na Kate oči nechat. Dokonce zastínila i některé herečky, které měly být hvězdami večera. Kate je zkrátka top!

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  nej outfity, oblečení, trendy, šaty, móda
Diskuse ke článku
.