Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Kate Moss jako strašidlo a Kylie Minogue zazářila!

  • 28. června 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Iva Kubelková (39)

    Krásná Iva Kubelková moderovala v sobotu spolu s Jakubem Kohákem Zlatou hokejku a vypadala doslova famózně. Na slavnostní večer oblékla temně modrý overal protkaný stříbrnou nití z dílny české návrhářky Jaroslavy Sedláčkové. Model nápadně připomínal tvorbu jednoho z nejpopulárnějších návrhářů dnešní doby Zuhaira Murada, a tak by se po něm rozhodně nestyděly sáhnout ani hvězdy světového formátu. Tleskáme!

    Iva Kubelková
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Beckinsale (42)

    Herečka Kate Beckinsale je prostě třída! Ve středně dlouhých koktejlkách s potiskem stromů a velkou růžovou mašlí na hrudníku všem zúčastněným vyrazila dech. Skvěle zafungovaly i fialové lodičky se špičatou špičkou, které modelu dodaly šmrnc. Divoký potisk a volánek na bocích a lemu sukně by neslušely jen tak někomu, ale na štíhlou postavu slavné herečky jsou jako dělané.

    Kate Beckinsale
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Moss (42)

    Do společnosti si minulý týden vyrazila i modelka Kate Moss, která však se svým modelem šlápla trochu vedle. Oblékla průsvitné maxišaty poseté květinami, pod kterými nápadně prosvítalo body se zvířecím vzorem. Kdyby na nohou neměla lodičky, ale žabky, vypadal by její outfit jako na pláž. Vzdušné šaty jí navíc nevzhledně deformovaly postavu. Špatná volba ve všech směrech!

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz
  • Lindsay Lohan (29)

    Lindsay Lohan čeká svatba, a tak si pomalu zvyká na to, vypadat jako princezna. Na slavnostním plese všechny překvapila střídmou róbou v pudrově růžovém odstínu a decentním make-upem. Když pomineme křečovitý úsměv, za který může botox, vypadala opravdu dobře! Jen ten hluboký výstřih by si zasloužil trochu lépe vyplnit, hereččina ňadra totiž bez podprsenky nevypadají příliš dobře. Ale to Lindsay do svatby určitě napraví.

    Lindsay Lohan
    Autor: profimedia.cz
  • Kylie Minogue (48)

    Zpěvačka Kylie Minogue je čím dál krásnější. V kanárkově žlutých šatech z dílny Stelly McCourtney vypadala minulý týden opravdu božsky. Kromě barvy, které by se neměly bát ani světlé typy, nás zaujal i originální střih. Asymetricky řešený vršek, rozšiřující se šaty i spodní volánek. Jedinou nevýhodou bylo, že z boku vypadala zpěvačka ve volných šatech jako těhotná, ale zepředu neměly jedinou chybičku!

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.