Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Heidi Klum všem vyrazila dech, Katie Holmes ukázala břicho!

  • 13. září 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Reese Witherspoon (40)

    Pravá blondýnka Reese Witherspoon vyrazila do Toronta na premiéru animovaného filmu Sing, kde svůj hlas propůjčila jedné z hlavních postaviček. Na červený koberec oblékla krátké květinové šaty s odhalenými rameny, ve kterých vypadala klidně o dvacet let mladší. Kromě mladistvého vzhledu a perfektní figury ukázala také neustálý úsměv od ucha k uchu. Je zkrátka radost se na ni dívat!

    Reese Witherspoon
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (43)

    Jak už je u Heidi Klum časté, opět byla hlavní hvězdou celého večera. V Los Angeles dorazila na předávání cen Creative Arts Emmy Awards v metalické róbě, díky které byla nepřehlédnutelná. Zaujal nás také nápadný náhrdelník v podobě obojku. Jednoduchý účes je naprosto skvělou volbou k výraznému modelu. Pro nás jasná vítězka!

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
  • Scarlett Johansson (31)

    Jedna z nejkrásnějších amerických hereček se minulý týden prošla po stejném červeném koberci jako Reese Witherspoon. Není divu, je totiž další velkou hvězdou, která propůjčila svůj hlas dlouho očekávanému animáku Sing. V červených šatech s výraznou mašlí a rafinovanými průsvitnými rukávy vypadala božsky. I krátké vlasy s efektní vlnou nás nadchly. Vyměnily bychom jen robustní boty na platformě za trochu romantičtější sandálky.

    Scarlett Johansson
    Autor: profimedia.cz
  • Mel B (41)

    Bývalá členka skupiny Spice Girls, Mel B, také nechyběla na předávání cen Creative Arts Emmy Awards, ale zdaleka takový úspěch jako Heidi Klum nesklidila. Co se jí však nedá upřít, je rozhodně odvaha. Zpěvačka oblékla sněhobílé šaty, které ji odhalily celou levou část těla. Mel B vypadá i po čtyřicítce báječně, ale podobný model by měla příště přenechat svým mladším kolegyním.

    Mel B
    Autor: profimedia.cz
  • Katie Holmes (37)

    Katie Holmes se nijak netají tím, že od rozvodu s Tomem Cruisem se jí daří mnohem lépe. A je to poznat! Oproti dřívějšku opravdu září. K příležitosti otevření nové řecké restaurace v New Yorku oblékla stylový ležérní model v podobě bílých kalhot s vysokým pasem a zkráceného svetříku, který odhaloval jedno rameno. Mladistvé, lichotivé, trendy - není, co dodat!

    Katie Holmes
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.