Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Redaktorka se oblékala týden jako vévodkyně Kate: Co se stalo?

  • Fotogalerie

    2 fotografie

    2. srpna 2016 | 10:17

    V touze po změně svého stylu oblékání se redaktorka britského Cosmopolitanu rozhodla týden se oblékat jako vévodkyně Kate. Přečtěte si o její strastiplné cestě a jejím výsledku. Stálo to za to?

  • Kde začít? U vlasů!

    Josie Copson z Británie vadilo, že při popisu jejího stylu oblékání by nejspíš nikomu na mysli nevyvstala slova jako " elegantní" nebo "královský". Dlouho jí vrtalo hlavou, jak to změnit. Pak jí došlo, že jediným řešením je stát se na týden princeznou, a to rovnou vévodkyní Kate.

    2793266:gallery:true:true

    Kde začít jinde než u vlasů? V pondělí tedy zamířila k vyhlášenému kadeřníkovi Richardu Wardovi, který česal Kate na její svatební den.  Hlavou jí během procedury běhaly otázky typu: "Měla někdy Kate vůbec mastné vlasy?"

    Josie započala svůj týden u kadeřníka samotné vévodkyně.
    Autor: Instagram.com

    "Není to nejlepší výsledek, protože s vašimi vlasy nejde tak dobře pracovat," řekl kadeřník nakonec. Se sklopenýma ušima tento "kompliment" přijala vzhledem k tomu, že většina jeho zákazníků jsou členové královské rodiny a ti určitě nemají vlasy prodloužené levnými klipy. První úkol si může úspěšně odškrtnout.

  • Šedé šaty

    2793252:gallery:true:true

    Pondělí: prvním outfitem, kterým se inspirovala od Kate, byly šedé pouzdrové šaty. Kate v nich navštívila ženskou věznici, Josie se tedy také vydala za lidmi, kterým se nevede příliš dobře, a skončila na veřejných toaletách v Soho. Lidé na ni civěli, poznali v ní snad vévodkyni? 

    2793251:gallery:true:true

    2793254:gallery:true:true

  • Ležérní úterý

    2793255:gallery:true:true

    Úterý: následující den opět kopírovala styl vévodkyně a i její denní program. Nejdříve volejbal, pak vyzvednout George a strávit s ním chvilku na hřišti. Josie místo hřiště ale trávila čas v kanceláři u počítače, protože uzávěrka nepočká. Nutno dodat, že s plastovou panenkou to měla o poznání lehčí než Kate.

    2793256:gallery:true:true

    2793257:gallery:true:true

  • Sportovní outfit

    2793260:gallery:true:true

    Středa: Po tomto náročném dni následoval ještě náročnější – pracovní den s kocovinou. Josieinou uniformou jsou v těchto dnech, dle jejích slov, džíny, svetr, tenisky a nedbalý drdol. Uvědomila si ale, že vévodkyně by nedopustila, aby jí něco jako prohýřená noc negativně ovlivnilo vzhled, a tak Josie sáhla po jednom z nejkomfortnějších outfitů. Sportovní outfit s kloboukem, ve kterém se Kate nechala zvěčnit pro obálku Vogue.

    2793259:gallery:true:true

    2793258:gallery:true:true

  • Těhotenský outfit

    Čtvrtek: přišlo další ráno a nyní byl na programu těhotenský outfit a další dlouhý den v podpatcích. Přestože by Josie nejraději vklouzla do pohodlných plochých bot, měla na paměti, že Kate by určitě nevyšla v žabkách! Kabát si Josie vycpala polštářem, věrohodnost především!

    2793261:gallery:true:true

  • Zásnuby bez Williama

    Pátek byl speciálním dnem. Měla se setkat s dvojníkem prince Williama, ale jak se ukázalo, nelze se na muže spoléhat, ani když se jedná o královské dvojníky. Zásnuby si tedy musela odbýt sama. Díky Photoshopu to nebyl problém! 

    2793253:gallery:true:true

    Shrnutí? Slýchala komplimenty, ale týden to byl náročný. Na vlastní kůži si zažila, že být princeznou není až takový med, jak se každý domnívá. Dokonce přiznala, že  v jedné chvíli jí tekly i slzy.

    A co vy, vyzkoušely byste si žít jako Kate, alespoň co se šatníku týče? Upřímně, reakce našeho okolí by nás opravdu zajímaly!

    Video se připravuje ...
    Kate Middleton • VIDEO: youtube.com

Autor: luh
Diskuse ke článku
.