Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Karel Gott poprvé od rakoviny v televizi! Co prozradil ve Všechnopárty?

1. září 2016 | 13:40

V pátek večer se na obrazovky vrátí s novými díly oblíbený pořad Karla Šípa Všechnopárty. Nebude to jen tak obyčejný díl, hned na začátek má pro vás připravený těžký kalibr. Speciálním hostem totiž nebude nikdo jiný než Karel Gott. 

„Karel vyslyšel mou prosbu, aby své působení po zdravotní pauze odstartoval výhradně v mém pořadu. Slib splnil a přišel, byl v úžasné kondici. Probrali jsme toho hodně, nejen jeho novou image, jeho plány, ale třeba i to, jestli byl někdy na vojně,“ řekl Karel Šíp k natáčení, které proběhlo počátkem tohoto týdne.

Všechnopárty
Autor: Česká televize

Karel Gott se stáhl z veřejného života poté, co se u něj objevila rakovina mízních uzlin. To bylo přesně loni v létě! Podařilo se mu ji úspěšně zdolat, ale prognózy ošetřujícího lékaře zpěváka moc nepotěšily. „Je mi den ode dne lépe. Ale to víte, jsem po těch chemoterapiích unavený. Zahajuji celkovou rehabilitaci, abych se vrátil do formy. Moc mě ale nepotěšilo vyjádření pana profesora Klenera, že se má nemoc může vrátit,“ řekl Blesku Gott.

Video se připravuje ...
Karel Gott ukázal, jak se uzdravuje a rostou mu vlasy! • VIDEO: Blesk TV

Věnuje se hlavně sobě, regeneruje a cvičí svůj hlas. Na severu Čech začal stavět víkendové sídlo, které už by mělo být hotovo v září nebo říjnu. Absolutně nejčerstvější informace z Gottova života se ale dozvíte právě v pořadu Všechnopárty. Tak se nezapomeňte dívat!