Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Už je to jasné! David Beckham je muž snů: Přesvědčte se samy

15. června 2016 | 06:00

Mnozí berou Davida Beckhama jako bývalého úspěšného fotbalistu, modela a boháče, který se svou manželkou Victorií vymetá jeden večírek za druhým. Opak je však pravdou! Přesvědčte se samy.

David Beckham je už více než deset let vyslancem dobré vůle nadace UNICEF a svou roli bere opravdu vážně a zodpovědně. Za dětmi, kterým se snaží zajistit bezpečné a šťastné dětství a možnost chodit do školy, pravidelně cestuje klidně i na druhý konec světa. Naposledy navštívil Svazijsko v jižní Africe a rozdával radost místním dětem, se kterými si zahrál také fotbal. Kromě toho byl před lety také v Sieře Leone, na Filipínách nebo třeba v Kambodži.

David si chová miminko ve Svazijsku
Autor: Instagram

Místo velkolepých večírků tak raději pomáhá těm, kteří to nejvíce potřebují. Veškerý volný čas pak věnuje své rodině, která je pro něj na prvním místě. Od své dcery Harper si nechává česat bláznivé účesy, se syny vyráží na fotbal a o své ženě pravidelně píše na sociálních sítích, že je ta nejlepší ze všech.

Nesmíme zapomenout ani na to, že David je jedním z nejvíce sexy mužů světa. Navíc čím je starší, tím vypadá lépe. Nezbývá než si povzdychnout, utřít slinu a vrátit se zpět do reality.

Podívejte se na Davidovy fotografie do naší fotogalerie!

Autor: red