Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Nejkontroverznější fotky Madonny: Slaví 58. narozeniny!

Madonna je ve vyzývavých pózách jako doma.
16. srpna 2016 | 06:00

Popová královna dnes slaví narozeniny a my jsme pro vás připravily fotogalerii plnou jejích kontroverzních fotografií. Svými kostýmy a pózami se pokaždé snaží víc šokovat a pravdou je, že se jí to i na prahu šedesátky daří. Podívejte se, jak šel s Madonnou čas!

Nejúspěšnější umělkyně všech dob, královna popu, módní ikona. Madonnu snad ani není třeba představovat. Ačkoli se jí daří poměrně dobře vzdorovat času a na svůj věk opravdu nevypadá, dnes slaví 58. narozeniny.  

Zatímco na hudebním poli se jí stále daří, v soukromí si tento rok prožila obtížnější období. Od listopadu minulého roku řešila, zda syn Rocco, kterého má s Guyem Ritchiem, zůstane u ní, nebo bude bydlet u svého otce. Rocco měl jasno a od své slavné matky chtěl utéct do Londýna. Spor vyřešil až soud, který Roccovi dovolil se přestěhovat.

Madonna to velmi těžce nesla, a dokonce si postěžovala i svým fanouškům během turné. Na celosvětové turné vyjela minulý rok v září  se svou poslední deskou Rebel Heart (2015), která byla v pořadí už čtrnáctá.

Video se připravuje ...
Madonna - Bitch I´m Madonna • VIDEO: Youtube.com

Autor: red