Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Padesátnice se výstřihů nebojí!

  • 9. srpna 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Victoria Beckham (42)

    Módní guru Victoria Beckham vyrazila minulý týden do ulic v modrém overalu, který by slušel jen málokomu. Ona má to štěstí, že vypadá perfektně opravdu ve všem, a tak sklidila obdiv i v tomto modelu, ve kterém by většina slavných žen vypadala jako krteček v kalhotkách. Victoria to zkrátka umí!

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
  • Marcia Cross (54)

    Nestárnoucí představitelka jedné ze Zoufalých manželek – Bree – se po delší době ukázala ve společnosti. Na Remus Lifestyle Night 2016 byla nepřehlédnutelná! I po padesátce totiž vypadá stále tak skvěle jako před deseti lety v seriálu. Zlaté splývavé šaty jí padly jako ulité. Tleskáme!

    Marcia Cross
    Autor: profimedia.cz
  • Emma Stone (27)

    Herečka Emma Stone vyrazila na banket v Los Angeles, ale volba šatů nebyla nejšťastnější. Fialová barva jí příliš nelichotila, a navíc splývala s pozadím, u kterého se na banketu fotilo. Ani změna barvy vlasů jí příliš neprospěla. V zrzavých nebo blond se nám líbí mnohem více než v nevýrazné špinavé blond.

    Emma Stone
    Autor: profimedia.cz
  • Jamie Lee Curtis (57)

    Na stejné akci se objevila i americká herečka Jamie Lee Curtis, která v černém kalhotovém kostýmku s výstřihem vypadala minimálně o deset let mladší. To, že oslaví za tři roky šedesátku, by jí věřil jen málokdo. Závidíme!

    Jamie Lee Curtis
    Autor: profimedia.cz
  • Reese Witherspoon (40)

    Herečka Reese Witherspoon v létě nedá bez svého bílého kloboučku s modrou stuhou ani ránu. Nosí ho k barevným pouzdrovkám, vzdušným koktejlkám i džínovým kraťasům. Tentokrát oblékla krásné pruhované šaty a opět vypadala dokonale. Reese to snad ani jinak neumí!

    Reese Witherspoon
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  trendy, ze života hvězd, oblečení, móda, outfit, vip
Diskuse ke článku
.