Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Modelka v kostýmu dominy a nestárnoucí JLo

  • 19. července 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Petra Němcová (37)

    Topmodelka Petra Němcová patří nejen mezi nejkrásnější ženy Česka, ale mezi nejkrásnější ženy celého světa. I když čtyřicítka téměř klepe na dveře, vypadá Petra pořád stejně skvěle jako na počátku své modelingové kariéry. Minulý týden byla ozdobou pařížské módní show, kde návrhář Elie Saab představoval kolekci na podzim a zimu. Po červeném koberci se s Petrou prošla třeba i herečka Milla Jovovich, ale ve vínových koktejlkách se zvonovými rukávy byla česká kráska jasnou jedničkou.

    Petra Němcová
    Autor: profimedia.cz
  • Alessandra Ambrosio (35)

    Další z řady topmodelek, které vždy vypadají perfektně. Ano, Alessandra nám opět vyrazila dech. Na společenskou akci Global Gift Gala dorazila v pudrově růžové róbě s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem. Perfektní model doplnila stříbrnými sandálky, psaníčkem a decentním náhrdelníkem. Opět dokonalá!

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Longoria (41)

    Po stejném červeném koberci se prošla i krásná Eva Longoria, která módní přešlapy zkrátka nikdy nedělá. I tentokrát střih šatů zvolila na výbornou, jen v temně modré barvě byla trochu utopená. Mnohem více jí sluší bílá nebo provokativní červená. I tak ovšem vypadala báječně!

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz
  • Amber Rose (32)

    Kdyby byli ve světě showbyznysu všichni jako ze žurnálu, byla by to nuda. Díky takovým typům, jako je například Amber Rose, se ale nikdy nudit nebudeme. Vnadná modelka si vyrazila do společnosti v černém oblečku, který nápadně připomínal kostým dominy. Chyběl jen bičík v ruce. Zkrátka chce být vidět a daří se jí to!

    Amber Rose
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (46)

    Bezchybná JLo tento týden oslaví 47. narozeniny, ale rozhodně by to nikdo nepoznal. Na premiéru nové Doby ledové přišla tematicky ve sněhobílém outfitu. Šaty jí padly jako ulité a krajkové rukávy je posunuly ještě o level výše. Jennifer zkrátka sluší všechno a každým dnem mládne!

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.