Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Keira ukázala hrudník, vyhrály stříbrné šaty!

  • 24. května 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Kate Beckinsale (42)

    Britská herečka Kate Beckinsale se nikdy nepouští do velkých výstředností. Jejím největším módním přešlapem se tak může stát maximálně to, že bude vypadat příliš usedle a splyne s davem. To se však příliš často nestává a nestalo se to ani minulý týden na předávání cen Billboard Music Awards. Tam patřila Kate mezi nejlépe oblečené ženy celého večera. V bílé večerní róbě s hlubokým, ale decentním dekoltem a s tenkými pruhy látky, které zdobily nejen paže, ale i záda, se od ostatních vyzývavých kolegyň odlišila.

    Kate Beckinsale
    Autor: profimedia.cz

  • Elle Fanning (18)

    Mladá americká herečka jde ve šlépějích své starší a slavnější sestry Dakoty a má jednu filmovou nabídku za druhou. Jako správná hollywoodská hvězda byla jednou z ozdob Filmového festivalu v Cannes. V nádherné starorůžové róbě z dílny čím dál populárnějšího libanonského návrháře Zuhaira Murada vypadala jako z pohádky. O téhle slečně ještě hodně uslyšíme!

    Elle Fanning
    Autor: profimedia.cz
  • Keira Knightley (31)

    Oblíbená britská herečka je jedna z mála slavných žen, které se netají malými prsy, a je na ně dokonce hrdá. Minulý týden se prošla po červeném koberci v šarlatových šatech od Valentina s odvážně řešeným vrškem, který odhalil její plochý hrudník. Nám se líbí, že má herečka ráda své tělo, a podle nás vypadá perfektně.

    Keira Knightley
    Autor: profimedia.cz
  • Kirsten Dunst (34)

    Americká herečka Kirsten Dunst oblékla velkolepou žlutou róbu z dílny Maison Margiela a na červeném koberci v Cannes byla nepřehlédnutelná. Volba však nebyla nejšťastnější. Ve žluté barvě se bledá herečka úplně ztrácela a celkově vypadala, jako když se vrátila do 90. let. Kirsten to umí lépe, tentokrát se to opravdu nepovedlo.

    Kirsten Dunst
    Autor: profimedia.cz
  • Alessandra Ambrosio (35)

    Modelka Alessandra Ambrosio oblékla stejně jako Elle Fanning róbu od Zuhaira Murada a stala se jednoznačně nejlépe oblečenou ženou celého týdne. V nádherném třpytivém overalu s nadýchanou sukní vypadala naprosto božsky. Že by nový nejoblíbenější návrhář celebrit?

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.