Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Moderní laser dokáže zbavit pleť vrásek, akné i rozšířených pórů najednou

Přivítejte jaro s omlazenou pletí
10. března 2016 | 08:00

Trápí vás akné, vrásky, rozšířené póry, pigmentové skvrny, jizvičky po akné či bradavice? Pomohlo by vaší pleti radikální omlazení? Na český trh se právě dostává unikátní novinka v podobě jednoho z nejvýkonnějších laserů na světě. Přístroj Fotona Dynamis dokáže podle odborníků vyřešit většinu kožních problémů. 

Výzkumy opakovaně ukazují, že devět žen z deseti bez rozdílu věku není spokojeno se svou pletí. V mladším věku je trápí především akné a rozšířené póry, starší ženy si nejčastěji stěžují na vrásky, povadlou pleť, pigmentové skvrny. Velmi často nejde o izolovanou obtíž, ale o několik problémů naráz.

Pokud i vás trápí kožní problémy a jako většina lidí nejste spokojeni se zdlouhavým a neefektivním postupem běžných dermatologických zařízení, můžete vyzkoušet některé z novinek. Jednou z nich je například laser Fotona Dynamis, který jako první v nové generaci nabízí pražská klinika estetické medicíny Petra Clinic. 

Podle odborníků si tento systém laserů dokáže poradit s problémy od červených žilek, pigmentových skvrn, akné, vrásek, névů, mateřských znamének, bradavic až po kožní výrůstky, jizvy a další dermatologické obtíže včetně nerovností pleti.

„Přístroj má v zahraničí neuvěřitelné výsledky, což máme potvrzeno nejenom od kolegů z oboru, ale především od jednotlivých pacientů. Lasery Fotona mají více než padesátiletou tradici a jsou právem považovány za jedny z nejlepších na světě,“ prozrazuje zakladatelka Petra Clinic Petra Řehořková.

Zákrok obvykle netrvá déle než hodinu. Na rozdíl od většiny laserů používaných u nás je frakční laser velmi šetrný k pleti a dokáže se přesně zaměřit na konkrétní místo v hlubší epidermis, aniž by poškodil svrchní část pokožky. Omlazení má dlouhodobý efekt, protože kolagen je stimulován v pleti ještě po dobu dalších tří až šesti měsíců po posledním zákroku.

Abyste dosáhli požadovaného efektu, postačí mnohdy absolvovat jen jedno ošetření. Více se dozvíte na vstupní konzultaci, kdy s vámi dermatolog rozebere vaši diagnózu a navrhne postup, který je vhodný pro řešení vašeho konkrétního problému.

Autor: red