Sobota 27. července 2024
Svátek slaví Věroslav, zítra Viktor
Polojasno 26°C

Košile Jamieho Dornana? Můžete si ji vydražit za dobrou věc!

Video se připravuje ...
Prosincová Sirena party podpořila nadaci Pink Bubble.
VIDEO: Adam Balažovič
11. prosince 2015 | 13:55

Luxusní květované křeslo Innex, košile Jamieho Dornana, kterou herec sám podepsal společně s výtiskem knihy Padesát odstínů šedi, a mnoho dalšího. Pokud si chcete udělat radost a pořídit si skutečně originální kousek, můžete si jej vydražit. Peníze pak půjdou na nadační fond Pink Bubble. 

Prosincová Sirena party se tentokrát nesla v duchu dobročinnosti, a tak se Innex spojil s nadací Pink Bubble, která pomáhá náctiletým a mladým dospělým, které se octli v nelehké životní situaci v důsledku nádorového onemocnění. Ačkoliv je nadace ještě mladičká, pomohla už desítkám lidí. 

Mimo jiné i Báře, která díky nadaci našla spřízněné duše. Když s nemocí bojovala, bylo pro ni, mimo jiné, velmi těžké i to, že její vrstevníci příliš nechápali, co se jí vlastně děje, a si prý občas přišla jak z jiné planety. "V Bublině jsou lidé, kteří nám rozumí, a tak je pro nás mnohem jednodušší se poté navrátit do běžného života," vypráví Bára. Je za to dnes velmi vděčná, a tak se nadace Pink Bubble nevzdává ani po svém vyléčení a sama zde poskytuje pomocnou ruku. 

Vydražte si slavné artefakty!

Svoji pomocnou ruku nadaci podal i Pavel Pravda, majitel obchodu Innex, který se rozhodl prosincovou Sirena party obohatit o tombolu, jejíž výtěžek poté putoval do nadace. A vybralo se krásných 18 535 Kč. "Nikdo předem nevěděl, že se budou vybírat peníze. Jen jsem vyhlásil tombolu a kamarádi, klienti, přátelé a obchodní partneři poskytli dary. Je tam více jak padesát nádherných dárků, jsem velmi mile překvapen," usmívá se Pravda. 

Jestli chcete pomoct nadaci Pink Bubble i vy, pak můžete. Kromě přímé pomoci se můžete zapojit do dražby, které už nyní probíhá na facebookových stránkách. Ta potrvá až do 31. ledna 2016. Výtěžek z dražby bude slavnostně předán na únorové Sirena party, která proběhne 3. února. 

Video se připravuje ...
Chcete si vydražit košili Jamieho Dornana? • VIDEO: Adam Balažovič

Video se připravuje ...