Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Červené koberce ovládly výstřihy, odhalená záda a nekonečné rozparky!

  • 23. února 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Nicole Kidman (48)

    Herečka Nicole Kidman získala minulý týden divadelní ocenění, které si vyzvedla v nádherné róbě z dílny Gucci. Vršek šatů byl velmi netradičně ozdoben vyšitými máky a zelenou blýskavou stužkou kolem pasu. Kontrast s nude sukní i bledou hereččinou pletí zafungoval skvěle. Efektní a působivé!

    Nicole Kidman
    Autor: profimedia.cz
  • Kylie Minogue (47)

    Na letošním udílení hudebních cen, které pořádá britský časopis NME, nechyběla ani popová hvězda Kylie Minogue. Ta se před pár dny zasnoubila se svým o dvacet let mladším přítelem, po jehož boku viditelně mládne. Při volbě šatů však omládla až moc. Model inspirovaný 60. léty je bezpochyby zajímavý a velmi romantický, ale sukně je příliš krátká – jak pro slavnostní událost, tak pro ženu na prahu padesátky. I tak gratulujeme!

    Kylie Minogue
    Autor: profimedia.cz
  • Jane Seymour (65)

    Herečka Jane Seymour, kterou určitě znáte z veleúspěšného seriálu z 90. let Doktorka Quinnová, zastavila čas. Na předávání cen Grammy všem vyrazila dech v královsky modrých šatech, které měly nejen odvážně hluboký výstřih a rozparek, ale i odhalená záda. Herečka tak předvedla svou perfektní figuru, kterou si podle všeho udržuje pravidelným cvičením pilates a jógy. Šaty naprosto vkusně doplnila jemným náhrdelníkem ze safírů a diamantů. Pro nás je Jane jasnou vítězkou!

    Jane Seymoure
    Autor: profimedia.cz
  • Taylor Swift (26)

    Úspěšná zpěvačka Taylor Swift si z letošních Grammy odnesla cenu za nejlepší popové album a také se dostala do řečí kvůli svému odvážnému modelu. Hodí se krátký top na prestižní akci? A co odvážná sukně odhalující dokonce i kalhotky? Někdo zpěvaččin outfit chválí, jiný odsuzuje. Nám se líbí nejen barevná kombinace, ale i originální provedení. Kdy jindy se odvázat než v tomto věku? My tleskáme!

    Taylor Swift
    Autor: profimedia.cz
  • Ciara (30)

    Americká RnB zpěvačka se na předávání hudebních cen Grammy odvázala podobně jako její kolegyně Taylor Swift. Možná ještě více. V černých šatech posetých blýskavými kameny ukázala obnažená záda, dekolt bez podprsenky a díky opravdu vysokému rozparku, který sahal až po pas, i celé stehno a bok. Odvážné, ale nám se to líbí!

    Ciara
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.