Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Idol Johnny Depp už není fešák! Podívejte se, jak mu to dříve slušelo!

  • 11. ledna 2016 | 06:00

    Zatímco většina hollywoodských herců zraje jako víno, idol Johnny Depp už dávno není takový fešák, jako býval. Poslední fotografie s jeho novou manželkou nás v redakci definitivně přesvědčila o tom, že do skupiny našich miláčků Clooney, Pitt a Willis už zkrátka tenhle bohém nepatří.

  • 1990

    V roce 1990 se Johnny Depp všem doslova vryl pod kůži rolí Střihorukého Edwarda ve stejnojmenném filmovém trháku. A spousta žen se do něj tehdy bezhlavě zamilovala. Johnny však podlehl kouzlu své křehké herecké kolegyně Winony Ryder.

    1990
    Autor: profimedia.cz
  • 1996

    Po třicítce už měl Johnny pověst bohéma, který má neustále cigaretu u pusy a skleničku tvrdého alkoholu v ruce. Ani drogy mu nebyly vzdálené, se svou tehdejší partnerkou Kate Moss obrážel jednu kokainovou párty za druhou. Není divu, že jejich vztah byl velmi bouřlivý a netrval příliš dlouho. Rebel Johnny byl svým stylem života pro všechny spořádané fanynky čím dál atraktivnější.

    1994
    Autor: profimedia.cz
  • 2005

    Od roku 2000 se Johnnymu opravdu dařilo. Zahrál si hlavní role ve veleúspěšných filmech Čokoláda, Kokain nebo třeba Karlík a továrna na čokoládu. Natočil také první díl Pirátů z Karibiku. Narodila se mu dcera, o dva roky později syn a vztah s herečkou Vanessou Paradis šlapal jako hodinky. Z bouřliváka se stal otec od rodiny a všechny jeho fanynky zjistily, že i jako slušňáka ho prostě zbožňují.

    2005
    Autor: profimedia.cz
  • 2010

    V roce 2010 získal Johnny již poněkolikáté ocenění People´s Choice Awards. Po sečtení všech hlasů z uplynulých ročníků se dokonce stal nejoblíbenějším hercem desetiletí. A aby toho nebylo málo, získal ocenění i za svůj osobitý módní styl. O dva roky později se však rozchází s Vanessou.

    2010
    Autor: Profimedia.cz
  • 2015

    Sám ale nezůstává. V roce 2013 se zasnoubil s mladou bisexuální herečkou Amber Heard a o rok později se vzali. Johnny už dávno oslavil padesátku, ale svůj šarm rozhodně neztratil. Vedle mladé manželky mu to očividně prospívalo.

    2015
    Autor: Profimedia.cz
  • 2016

    O necelý rok později je všechno jinak! Šarmantní bohém, který zrál jako víno, se proměnil v přestárlého rockera, na jehož vzhledu se viditelně podepsala drogová minulost. Nadváha, mastné vlasy, chybějící zuby – to je současný Johnny Depp!

    2016
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  ze života hvězd, vip, johnny depp, herec, idol
Diskuse ke článku
.