Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: Čvančarová a Kostková všem vytřely zrak!

  • Které ze slavných žen to slušelo?
    20. října 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Miley Cyrus (22)

    Miley Cyrus
    Autor: profimedia.cz
    Zatímco milovnice divokých kostýmů Lady Gaga už "dospěla" a ráda vypadá jako elegantní žena, Miley Cyrus se do této fáze ještě rozhodně nedostala. Na charitativní večer dorazila převlečená za květinu a nutno podotknout, že maškarní tematika vyhlášena nebyla. Kontroverzní zpěvačka zase chtěla být středem pozornosti a povedlo se jí to!
  • Tereza Kostková (39)

    Tereza Kostková
    Autor: profimedia.cz
    Herečka a moderátorka Tereza Kostková se v sobotu pustila do moderování již sedmého ročníku oblíbeného pořadu StarDance... když hvězdy tančí. První večer se ukázala ve starorůžových saténových šatech, ve kterých vypadala přímo pohádkově. Tereza byla zkrátka hvězdou večera a nepřekonaly ji ani polonahé soutěžící v blýskavých oblečcích.

     

    Video se připravuje ...
    Tereza Kostková prozradila, jak to bude s její postavou v pokračování Vinařů • VIDEO: Adam Balažovič
  • Jitka Čvančarová (37)

    Jitka Čvančarová
    Autor: profimedia.cz
    Úvodní večer sedmé řady StarDance si nenechala ujít ani Jitka Čvančarová, která přišla podpořit svého manžela, tanečníka Petra Čadka. Ten letos soutěží s lékařkou a moderátorkou Kateřinou Cajthamlovou. Jitka k této příležitosti oblékla sněhobílou toaletu, a i když byla zahalená téměř od hlavy až k patě, byla sexy jako nikdy předtím! V jednoduchém střihu vynikly hereččiny ženské křivky a vedle Terezy Kostkové se ten večer stala hvězdou!

     

    Video se připravuje ...
    Petr Čadek: Byli bychom šťastní, kdybychom s Jitkou měli velkou rodinu • VIDEO: Adam Balažovič

  • Paris Hilton (34)

    Paris Hilton
    Autor: profimedia.cz
    Hotelová dědička Paris Hilton představila v Šanghaji novou kolekci své kosmetické značky, ale se svým modelem se příliš nepředvedla. Jednotlivé kousky jsou stylově v pořádku, dohromady však tvoří nesourodý celek.
  • Diane Kruger (39)

    Diane Kruger
    Autor: profimedia.cz
    Německá herečka Diane Kruger se po červeném koberci prošla v kobaltově modré róbě Michael Kors, ve které vypadala božsky. K nápadným šatům se skvěle hodily i jednoduchý uhlazený culík a absence šperků. Jen ty kostnaté ruce nás trochu vyděsily. Snad to Diane příliš nepřehání s dietami.

Diskuse ke článku
.