Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Nej outfity uplynulého týdne: Heidi Klum ukázala nohy, Sofia Vergara zase ženské křivky!

  • Které ze slavných krásek to minulý týden nejvíc slušelo?
    22. září 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Sofia Vergara (43)

    Sofia Vergara
    Autor: profimedia.cz

    Krásná kolumbijská herečka umí své ženské křivky dokonale prodat. Na předávání amerických televizních cen Emmy oblékla nádhernou metalickou róbu, ve které vypadala jako pohádková mořská panna. Herečka zkrátka ví, co jí sluší, a její partner Joe Manganiello si ji musel celý večer pečlivě hlídat.

    Video se připravuje ...
    Sofia a Joe jsou dokonalý pár! • VIDEO: youtube.com
  • Heidi Klum (42)

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz

    Stejnou akci si nenechala ujít ani topmodelka Heidi Klum, která zvolila odvážné pastelově žluté šaty Versace. Róby typu "oblečená neoblečená" jsou teď mezi slavnými ženami velice populární a Heidi to zvládla na výbornou. Podle slov některých zúčastněných všechny ohromila a celou akci svou přítomností rozzářila. S takto dokonalou postavou si průsvitné šaty může s přehledem dovolit i po čtyřicítce.

  • Alexa Chung (31)

    Alexa Chung
    Autor: profimedia.cz

    Modní ikona Alexa Chung svým modelem tentokrát zklamala. Na přehlídku Louis Vuitton konanou v rámci londýnského fashion weeku zvolila košilové šaty se svislými pruhy, ve kterých ve spojení s kozačkami do špičky a s absencí kalhot vypadala poněkud lacině. Vršek by vypadal mnohem lépe s boyfriend džínami nebo culottes kalhotami a romantickými sandálky nebo lodičkami.

  • Gwyneth Paltrow (42)

    Gwyneth Paltrow
    Autor: profimedia.cz

    Herečka Gwyneth Paltrow, která je známa svou posedlostí zdravou stravou, se svou těžce vydřenou štíhlou postavou příliš nechlubí. Minulý týden si vyrazila do muzea ve volných kalhotách a oversized topu. Outfit sice splňoval aktuální módní pravidla, ale hereččina postava si zaslouží něco mnohem odvážnějšího a ženštějšího. Tak snad příště!

  • Rita Ora (24)

    Rita Ora
    Autor: profimedia.cz

    Zpěvačka Rita Ora věnovala poslední dny nahrávání svého nového singlu Body on Me, na který se můžete brzy těšit. Minulý týden zrovna odcházela z nahrávacího studia v rafinovaných černočervených šatech s optickým efektem zeštíhlení a vypadala opravdu skvěle. Takové šaty by se nám také líbily!

Diskuse ke článku
.