Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Nej outfity uplynulého týdne: princezna Rita Ora a laciná Pamela

  • 17. listopadu 2015 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?


  • Rita Ora

    Rita Ora
    Autor: Profimedia.cz

    Prestižní mediální ceny Bambi Media Awards se v Německu udělují už od roku 1948. Na jejich předávání minulý čtvrtek dorazila do Berlína spousta celebrit, mezi kterými byla i Rita Ora (24), která si sošku zlatého srnečka odnesla v kategorii Nejlepší zahraniční zpěvačka. Svou velkolepou róbou na sebe Rita Ora strhla veškerou pozornost, byla to opravdu trefa do černého. 

  • Heidi Klum

    Heidi Klum
    Autor: Profimedia.cz

    Svou sošku srnečka si ze slavnostního předávání cen Bambi odnesla i modelka Heidi Klum (42). Získala ji za přínos módě a na červeném koberci potvrdila, že si ji opravdu zaslouží. V princeznovské fialové róbě vypadala nádherně a diamantové šperky byly třešničkou na dortu.

  • Pamela Anderson

    Pamela Anderson
    Autor: Profimedia.cz

    V neposlední řadě se na této akci objevila i Pamela Anderson (48). Tentokrát to ale příliš nevychytala. Třpytivé minišaty se na takovouto honosnou událost příliš nehodí a s vlasy á la platinový chemlon si také nelámala hlavu. 

  • Jessica Biel

    Jessica Biel
    Autor: Profimedia.cz

    Americká charitativní organizace Baby2Baby pomáhá znevýhodněným dětem a pomoc jim poskytuje od narození do 12 let. Minulou sobotu proběhl čtvrtý ročník jejího charitativního galavečera, kam přišlo svou podporu vyjádřit spousta celebrit. Mezi nimi byla i herečka Jessica Biel (33), která oblékla světle růžové šaty podivného střihu. Nicméně i kdyby se oblékla do pytle, slušelo by jí to. Justin Timberlake je holt šťastným mužem! 

  • Rosie Huntington-Whiteley

    Rosie Huntington-Whiteley
    Autor: Profimedia.cz

    Na stejnou akci jako herečka Jessica Biel zavítala i modelka a herečka Rosie Huntington-Whiteley (28). Své křivky oblékla do světle růžových minišatů a připomínala panenku Barbie. Díky krátké sukni vynikly její krásné dlouhé nohy a my můžeme jen závidět! 

Autor: luh
Diskuse ke článku
.