Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Velký průvodce kabáty: Který vás bude v zimě zahřívat?

  • 16. listopadu 2015 | 06:00

    Nevíte, jaký kabát si letos pořídit? Zúžíme váš výběr na 7 typů, které jsou absolutním hitem. Dáte přednost hřejivému kožíšku, pohodlnému oversized kabátu nebo peleríně?

  • Béžová klasika



    Mango, 3999 Kč
    Autor: archiv firem
    Kabát ve velbloudí barvě zkrátka musíte mít! Nadčasový odstín dodá jakémukoliv outfitu šmrnc, vznešenost a nádech elegance. Pokud máte přes zimu hodně světlou pleť, sáhněte raději po tmavších odstínech béžové. Ty světlejší sluší tmavším typům.
  • Luxusní kožichy



    New Yorker, 1650 Kč
    Autor: archiv firem
    Umělá kožešina je velkým hitem a také vás zaručeně zahřeje i v mrazech. Pamatujte, že chlupatý kabát je dominantou celého modelu, takže zbytek oblečení i doplňků musí být opravdu decentní a jednoduchý.
  • Zamotejte se



    H&M, 1799 Kč
    Autor: archiv firem
    Kabáty s nápadným límcem a páskem, které trochu připomínají župany, jsou hit! Elegantní a pohodlnou klasiku si určitě zamilujete i vy. Hodí se totiž perfektně ke sportovnímu i elegantnímu outfitu. Zavinovací kabát – neboli wrap – zkrátka musíte mít!
  • Ponča a kápě


    C&A, 998 Kč
    Autor: archiv firem
    Pokud dáváte v módě přednost ležérním kouskům, jsou pro vás hřejivé pončo nebo o trochu elegantnější kápě to pravé. Navíc se s nimi dá perfektně vrstvit, takže váš outfit může být pokaždé jiný a originální.
  • Tvíd se vrací


    Asos.com, cca 3000 Kč
    Autor: archiv firem
    Tvídové kabáty jsou zpět! Univerzální kousek můžete obléknout do práce, na schůzku i na večírek. Stačí ho vždy oživit nápadným doplňkem v podobě šály nebo kožešinového límce.
  • Kabát s kožíškem


    Bonprix, 1499 Kč
    Autor: archiv firem
    Netroufnete si na kožešinový kabát, ale toužíte po stejně hřejivém kousku? Sáhněte po kabátcích, které mají kožíškem olemovaný límec. Zahřejí vás a působí elegantně a luxusně.
  • Z partnerovy skříně

    New Yorker, 999 Kč
    Autor: archiv firem
    V obchodech narazíte i na oversized kabáty, které vypadají jako půjčené z pánského šatníku. Vyznačují se jednoduchým střihem, který lze kombinovat se sportovním i prudce elegantním outfitem.

     

    Nový kabát si můžete vybrat v naší fotogalerii!

Diskuse ke článku
.