Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jaké vršky nosit na podzim a v zimě? Vsaďte na halenky a košile!

28. října 2015 | 06:00

Je čas rozloučit se s tílky a lehkými topy, ve kterých jsme si užívaly horké letní dny. Schovejte je hluboko do skříně a na ramínka pověste halenky a trika s dlouhým rukávem, které mohou být stejně pohodlné, elegantní i sexy jako letní kousky. Poradíme vám, které podzimní vršky vám nesmějí chybět!

Jemné šifónové halenky s krajkou i vázankou, flanelové a džínové košile – to jsou vršky, které na podzim i v zimě budou hrát prim! Některé kousky jsou inspirované 70. lety, která v posledním roce do módy velmi výrazně pronikají. Důkazem jsou třeba vázanky, dlouhé a plandavé rukávy nebo zemité barvy.

Kousky pro všechny

Mezi vršky z podzimních a zimních kolekcí si vybere opravdu každá. Pro romantičky jsou tu vzdušné halenky v pudrových tónech, s decentními volánky nebo potiskem květin. Drsňačky se zase zhlédnou v černých halenkách ozdobených blýskavými kameny nebo v kostkovaných košilích.

zoot.cz, 479 Kč
Autor: PP

Právě tradiční flanelky letos nahradily sportovnější trika s nápisy a čísly, která frčela přesně před rokem. Pokud se však ve svém oblíbeném kousku objevíte i letos, rozhodně se nemáte za co stydět!

Mixujte styly

Velkou výhodou moderních halenek a košil je univerzálnost. Můžete je nosit k džínám, kalhotám i sukni. Obout k nim tenisky, perka, kozačky i lodičky. Móda je hravá a tyto kousky vám umožní se pořádně vyřádit. Takže halenka s krajkou, roztrhané džíny a lodičky? Skvělá kombinace!

Další krásné kousky najdete v naší fotogalerii!