Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rihanna provokuje na dovolené: Vystrkuje zadek a mazlí se s opicí!

11. srpna 2015 | 06:00

Zpěvačka Rihanna (27) si svou zaslouženou dovolenou na Barbadosu opravdu užívá. Zúčastnila se místního karnevalu, mazlila se s opicí a denně vystavuje své křivky v titěrných bikinách na Instagramu. Podívejte se, jak jí to sluší!

Jedna z nejúspěšnějších zpěvaček současnosti si užívá volné dny na ostrově Barbados, odkud pochází. Svou divokou karibskou duši rozhodně nezapře. Před pár dny byla zlatým hřebem barbadoského karnevalu, kde předvedla opravdu odvážný kostým.

Podprsenka a kalhotky byly ozdobeny barevnými blýskavými kameny a propojeny zlatými řetízky. Na hlavě měla nepřehlédnutelnou korunu zdobenou zelenými ptačími pery a na zádech měla přidělaná stejnobarevná křídla.

Rihanna na karnevalu.
Autor: Instagram

Zasloužený odpočinek

Po náročném karnevalu trávila RiRi další dny odpočinkem na lehátku. I když se opaluje nebo koupe v bazénu a moři, nikdy nezapomene na šperky. V poslední době si oblíbila tělové řetízky, které kombinuje s bikinami. Většinou nechybějí ani náramky, masivní náhrdelník nebo pořádný počet blýskavých prstýnků. Když stylově, tak všude!

O zatím poslední zážitek zpěvaččiny dovolené se postarala malá roztomilá opička, kterou si chovala. Že by příprava na potomka?

Rihanna se mazlí s opičkou
Autor: Instagram

Na další fotky ze zpěvaččiny dovolené se podívejte do naší fotogalerie!

Autor: red