Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexy gauneři: Tyto muže byste svému otci rozhodně nechtěla představit

16. října 2015 | 06:00

Jsou špatní a váš tatínek by je za zeťáka rozhodně nechtěl. Ale jsou tak pěkní, že byste se klidně stala jejich Bonnie a vykrádala s nimi banky po celém světě, jen abyste mohla být v jejich přítomnosti. Ano, přesně takoví jsou padouši, podvodníci, grázlové, kteří se objevují na filmových plátnech. 

Jsou muži, kteří jsou přímo stvoření pro to, aby je rodiče jejich partnerek milovali. Jsou to většinou úspěšní podnikatelé, hodní chlapíci založení pro rodinu, s čistým trestním rejstříkem. Takový Mark Darcy je ztělesněním toho pravého. Stejně tak ale existují muži, kteří automaticky spadají do kategorie "Přijď s ním domů a vydědím tě!". 

Takoví většinou bývají zločinci, flákači, podvodníci, v nejhorším případě třeba i vrazi. A přestože bychom se od nich měly držet dál, často podlehneme jejich svodům, uhrančivým pohledům – a co si budeme nalhávat, na špatných mužích nás něco přitahuje. 

Podívejte se na pár těch opravdových gaunerů, které byste rozhodně nikdy nechtěly představit svým rodičům. Mezi ně patří třeba i Robert Redford, Brad Pitt nebo David Švehlík.

Video se připravuje ...
David Švehlík, Soudce A. K. • VIDEO: Adam Balažovič