Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Alena Šeredová i její přítel mají samé syny! Nepořídí si spolu holčičku?

11. září 2015 | 06:00

Z bolavé rány, kterou jí zasadil její bývalý – brankář Gigi Buffon – když si našel milenku, a to čtyřicetiletou moderátorku Ilarii D'Amico, se už Alena vzpamatovala. Našla si nového muže, který rozhodně nedře bídu s nouzí. Je jím dědic automobilového impéria Fiat: Alessandro Nasi. Buffon prý nyní čeká se svou přítelkyní další dítě, pořídí si Alena třetího raubíře?

Podle fotografií na facebookovém profilu je jasně patrné, že si synové Louis Thomas a David Lee na nového přítele své maminky už zvykli a budují si s ním silnější pouto. Na to, že si Alena jistě najde dalšího přítele, který nahradí otcovskou roli pro jeho syny, si musel Buffon zvyknout. Stejně tak jako Alena musí skousnout, že synové se sblíží se ženou, která rozvrátila její manželství. A to tím spíš, že s jejím ex čeká dítě.

Video se připravuje ...
Vztah Aleny a Gigiho je už dávno minulostí • VIDEO: Thomas Kruchina a redakce

Zdá se, že Alessandro to s Alenou myslí vážně. Je tedy nasnadě, že s novou životní partnerkou bude chtít také zplodit potomka. Alena je ve svých šestatřiceti letech v ideálním věku na další dítě. Třeba by se jí s novým partnerem poštěstilo a po dvou synech by přišla holčička. Alessandro má stejně jako Alena už dva syny. Dceru ještě nemá ani jeden z nich!