Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Krach slavných manželství! Tyhle celebrity rozvod zvládly s grácií

  • Alena a Gigi se brali v Praze na Vyšehradě. Vypadalo to, že jejich manželství nemůže nikdy nic narušit...
    4. července 2014 | 06:00

    Rozčarování, slzy, nenávist. A následně nechutný boj o majetek, peníze, i o děti... Takhle končí spousta vztahů, které začaly láskou až za hrob. Obzvlášť mezi celebritami, jejichž konta rozhodně nejsou prázdná. Přesto se i mezi nimi najdou páry, které se dokáží rozejít v dobrém. Zářným příkladem z posledních dní je třeba modelka Alena Šeredová (36) a gólman fotbalového Juventusu Gigi Buffon (36).

  • Alena Šeredová X Gigi Buffon

    Alena a Gigi se brali v Praze na Vyšehradě. Už tehdy byli oba jejich synové na světě.
    Autor: archiv Blesku
    Modelka a slavný fotbalista se brali 16. června 2011 před oltářem v bazilice svatého Petra a Pavla na Vyšehradě. Už tehdy byli oba jejich synové na světě. Vypadalo to, že jejich svazek nemůže nic narušit. Teď ale charismatický brankář přiznal, že se jejich manželství rozpadlo. Zároveň ale dodal, že i když se rozvádí a vztah mezi nimi nefunguje, stále si své expartnerky váží. Rodiče dvou dětí chtějí pro své syny Louise Thomasa (6) a Davida Lee (4) jen to nejlepší a rozhodně prý nedopustí, aby se jich manželské trable jakkoliv dotkly.


    "Alena je ve velmi choulostivé situaci, přesto mi za žádnou cenu nechce dělat problémy. Její chování je jen těžko ocenitelné. Mohu jenom říct, že si opravdu vážím všechno, co pro rodinu dokáže obětovat," poděkoval Buffon přes italská média. Za vším je pravděpodobně jeho nevěra. Zamiloval se prý totiž do prsaté moderátorky televize Sky Ilarie D‘Amico (40).

  • Mahulena Bočanová X Viktor Mráz

    Mahulena Bočanová mimořádně zvolila pro slavnostní večer doprovod svého manžela Viktora Mráze. Jinak stále trénuje na StarDance s tanečníkem Jaroslavem Kunešem
    Autor: Jiří Hadač
    Herečka s podnikatelem, se kterým má dceru Márinku, strávila 8 let, než se na konci roku 2011 rozvedli. Kdo za to mohl, není dodnes jasné. Jeden totiž "hází" vinu na druhého. Mráz ale na ženu ani přes nepovedené manželství rozhodně nezanevřel.


    "My vycházíme dobře a musím říct, že vycházíme dobře už dlouho. Řekl bych, že to nebylo dramatické ani po rozchodu. Jsme v každotýdenním kontaktu, hlavně samozřejmě kvůli naší dceři a nemáme sebemenší problém," prozradil Blesku otec Márinky.

  • Zlata Adamovská X Radek John

    Zlata Adamovská a Radek John
    Autor: Archiv Blesku
    Měli pověst jednoho z nejstabilnějších párů showbyznysu, o to větší to byl šok, když se v roce 2010 po dvaceti letech rozvedli. Vše nakonec proběhlo v tichosti bez větších problémů a podle biografie herečky zůstali bývalí manželé přáteli.

     

    Důvodem rozpadu manželství byla nemanželská dcera, ke které se John po sedmi letech veřejně přiznal. "O rozvodu jsem uvažovala před deseti lety, kdy měl manžel dlouhý poměr se svou kolegyní z televize Nova. Tehdy jsme se ale dohodli, že to spolu ještě zkusíme," svěřila se tenkrát Adamovská.

  • Pavla Topolánková X Miroslav Topolánek

    570244:gallery:true:trueVe stejném roce skončilo i manželství bývalého premiéra s jeho ženou Pavlou, s níž má tři dospělé děti. Topolánek v době rozvodu už delší dobu žil s poslankyní ODS Lucií Talmanovou, která mu v roce 2007 porodila syna Nicolase.

     

    Rozvod manželů Topolánkových proběhl bez problémů, ani jeden z nich nebyl přítomen. Expremiér pak vyjádřil poděkování své bývalé ženě za její podíl na důstojném průběhu rozvodového řízení.

  • Dominik Hašek X Alena Hašková

    Tehdy ještě šťastná rodinka Haškových
    Autor: archov Blesku, Reuters
    I slavný hokejový brankář, který byl kdysi vzorným příkladem šťastného manželství, se se svojí ženou Alenou, se kterou má dvě děti, po 23 letech společného soužití na konci roku 2012 rozvedl. Jak vítěz z Nagana prohlásil, prostě si se ženou přestal rozumět.


    "Důvodem našeho rozchodu nebyl druhý vztah ani jednoho z nás. Ale teď už prostě jdeme každý svou vlastní cestou," prohlásil tenkrát. Jejich rozchod proběhl v klidu a manželé se prakticky na všem dohodli. A to i přes to, že Hašek během své kariéry vydělal v přepočtu přes miliardu korun. Rozdělili si majetek a domluvili se na výživném a péči o dceru Dominiku, které v té době bylo 17 let.

  • Jan Železný X Marta Železná

    Jan Železný s manželkou Martou
    Autor: Sport/Jaroslav Legner
    A rozvod se v roce 2007 nevyhnul ani v té době trojnásobnému olympijskému vítězovi a světovému rekordmanovi v hodu oštěpem. Proběhl v klidu a tichosti. "S manželkou Martou, s níž má dvě děti, se na všem v pohodě domluvil," řekl tenkrát Blesku zdroj z okolí slavného atleta. A dodal, že se Železný nechal ženě a dětem krásný dům v Kosmonosích u Mladé Boleslavi.
  • Tomáš Ujfaluši X Kateřina Ujfaluši

    Tomáš Ujfaluši s manželkou Kateřinou
    Autor: archiv
    Manželství nevydrželo ani dalšímu slavnému sportovci. Fotbalista se svojí krásnou ženou Kateřinou vydržel dlouhých deset let. Nakonec ale soud jejich manželství v roce 2008 rozvedl. Jak ale sám Ujfaluši tvrdil, jejich vztah zůstal i poté perfektní.


    "Nechal Kateřině tři domy v samém centru Olomouce za 30 milionů korun, pětipokojový byt v hodnotě 5 milionů korun také ve městě a 30 milionů v hotovosti," sdělil tenkrát deníku Aha! zdroj dobře obeznámený s majetkovým vypořádáním Ujfalušiho. 

Klíčová slova:  vip, rozvod
Diskuse ke článku
.