Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kim Kardashian prozradila triky, které používá při líčení

3. srpna 2015 | 15:00

Nevěříte, že s korektorem, bronzerem a rozjasňovačem, které jsou základem pro konturování obličeje, dokážete zázraky? Pak vás možná přesvědčí jedna z nejsledovanějších celebrit posledních pár let – Kim Kardashian. Ta se rozhodla na sociální síti odhalit svým fanouškům své make-up triky. Naučte se je také!

Kim Kardashian je krásná i nenalíčená, ovšem když se do toho opře, dokáže ze sebe udělat opravdovou femme fatale, které ženy závidí a po níž muži šílí.

Pravdou je, že líčení, které Kim svým fanouškům na Instagramu ukázala, se hodí spíš na červený koberec než pro běžný pracovní den, ale co se práce s korektorem, bronzerem a rozjasňovačem týče, není důvod, proč byste se od ní nemohla trošku přiučit. Jak je vidět, konturování dokáže s celkovým efektem doslova divy.

Na první fotografii odhaluje Kim tvář vystínovanou tmavým make-upem v oblasti pod lícních kostí, a naopak světlým přímo na nich a také po celé oblasti tváře i u kruhů pod očima. Tím docílíte zúžení obličeje a dáte opticky vyniknout lícním kostem, zatímco tmavá místa se prosvětlí, a vy tak vypadáte svěže a mladistvěji.

Druhým krokem bylo u Kim prosvětlení oblastí kolem brady a úst, pomocí kterého si vytvořila ještě více sexy plné rty. Ostatně zamaskování přirozené kontury rtů pomocí make-upu nebo korektoru zaručí, že se vám rtěnka nebude rozpíjet, což obzvlášť u takto tmavého odstínu vypadá velmi nehezky.

Nakonec Kim Kardashian zafixovala celé konturování lehkým make-upem a nalíčila si oči výrazným modrým stínem a černou linkou, které opticky zvětšily její oči. Samozřejmě nesmějí chybět ani umělé řasy a vínově rudá rtěnka s precizní konturou.

Kim nám zkrátka opět dokazuje, že svou roli profesionální celebrity zvládá na výbornou.

Profesionální celebrita ukazuje, jak se pomocí líčení proměnit k nepoznání.
Autor: instagram.com/kimkardashian

Autor: brig