Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 hvězdných pejskařů aneb jakého psa má Anne Hathaway a jakého Karel Gott?

  • 8. srpna 2015 | 06:00

    Pes je nejlepším přítelem, terapeutem, trenérem a nedobrovolným zahradníkem. S tím by určitě souhlasilo těchto deset celebrit, které na svého psího kamaráda nedají dopustit. Kdo že jsou ti slavní pejskaři?

  • Ryan Gosling

    Ryan Gosling s křížencem Georgem.
    Autor: Profimedia.cz

    Ryan se v jednom z rozhovorů zmínil, že jeho kříženec George je láskou jeho života. O jeho venčení se ale dělí se svou druhou láskou – Evou Mendes. Pár spolu tvoří od roku 2011 a minulé září se jim narodila holčička Esmeralda Amanda.

  • Amanda Seyfried

    Amandu zastihnout venku bez Finna je téměř nemožné.
    Autor: Profimedia.cz

    Amanda (29) svého psa Finna bere s sebou vždy a všude a nechce bez něho strávit ani minutu. Nyní se ale australský ovčák musí o pozornost své paničky dělit s hercem Justinem Longem, s nímž Amanda chodí. 

  • Jake Gyllenhaal

    Jake Gyllenhaal se svým Attikem
    Autor: Profimedia.cz

    Představitel neodolatelného prince z Persie vlastní německého ovčáka pojmenovaného Atticus. V současnosti ho můžete vidět v kinech ve filmu Bojovník, kde si zahrál boxera. Jeho filmovou manželku ztvárňuje Rachel McAdams a šušká se, že jsou víc než jen herečtí kolegové.

  • Karel Gott

    Gottovi společně vyvenčili Stellu. Navštívili akci Helppes.
    Autor: Blesk - David Malík

    Gottovi si pořídili pejska v roce 2010 a výběr padl na mírumilovného zlatého retrívra. Fenku pojmenovali Stella a mnohonásobný Zlatý slavík ji pořídil hlavně kvůli svým dvěma dcerkám, které po psovi dlouho toužily. 

  • Lady Gaga

    Dva francouzští buldočci Lady Gaga: Koji a Asia
    Autor: instagram.com/ladygaga

    Zpěvačka má černého buldočka Asiu a nejnovějším přírůstkem je další pejsek stejné rasy – Koji. Zpěvaččina kreativita nezná mezí, a tak se rozhodla navrhnout kolekci oblečení pro zvířecí mazlíčky, ke které ji inspiroval právě její chlupatý miláček Asia. 

  • David Beckham

    David s jejich fenkou Coco
    Autor: instagram.com/victoriabeckham

    Tuto fotku zveřejnila jeho manželka Victoria na svém instagramovém účtu a přidala popisek: "Coco miluje svého taťku." A David očividně miluje ji!

  • Diana Kobzanová

    849669:gallery:true:true

    Dianinou kamarádkou do deště je bulteriérka Mia, kterou má už od roku 2008. Pořídila si ji, jelikož kvůli svému hektickému životnímu stylu neměla žádný režim. Kvůli psovi to ale musela změnit. Co se týče současnosti, žije v zámoří s hokejistou Frolíkem a v prosinci minulého roku porodila dceru Ellu.

  • Anne Hathaway

    Anne se svým manželem a psy.
    Autor: Profimedia.cz

    Dvaatřicetiletá herečka venčí svého miláčka Esmeraldu společně se psem svého manžela Adama Shulmana. Své ano si řekli už v roce 2012. Psy mají ale prohozené, Annin pes je hnědý labrador a Adamovi patří ten menší, který slyší na jméno Edward.

  • Channing Tatum

    Channing s Jennou a jejich mazlíčci
    Autor: Profimedia.cz, instagram.com/channingtatum

    Herec, tanečník a bývalý striptér je už od roku 2006 ve vztahu s Jennou Dewan, s níž se potkal při natáčení filmu Let´s Dance. Společně se starají o dva psy, o křížence pitbulla Lulu a pomeraniana Meeku. 

  • Hana Mašlíková

    Modelka Mašlíková si splnila sen a pořídila si ke dvěma malým čivavám velkého psa.
    Autor: Archiv Blesku

    Haně Mašlíkové, modelce a moderátorce, dělají radost hned tři psi: dvě čivavy Mini a Pikolo a jeden louisianský leopardí pes jménem Drago. Přiznala, že tato rasa byla jejím velkým snem.

Autor: luh
Diskuse ke článku
.