Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Princ Harry se potkal s extravagantní Lady Gaga!

17. června 2015 | 06:00

Princ Harry se se zpěvačkou osobně setkal před několika dny v londýnské Royal Albert Hall při příležitosti benefičního koncertu pro charitativní organizaci WellChild, jejímž patronem je Harry od roku 2007.

Minulý týden se v londýnské Royal Albert Hall konal koncert k podpoře WellChild, britské státní charitativní organizace, která se stará o vážně nemocné děti. Následník trůnu, i když až pátý v řadě, se se zpěvačkou Lady Gaga setkal ještě předtím, než přišlo na řadu její vystoupení s americkým zpěvákem Tony Bennettem. S ním loni na podzim vydala jazzové album Cheek to Cheek.

Harry při jejich krátkém setkání pěveckým hvězdám poděkoval za podporu charitativní organizace a Lady Gaga odvětila: „Myslíme si, že jste úžasný.“ Tony se Harrymu svěřil, že Diana byla jeho dobrou přítelkyní a že v minulosti společně pořádali několik benefičních akcí.

Lady Gaga a Tony Bennett s princem Harrym na události k podpoře charitativní organizace Wellchild.
Autor: Profimedia.cz

Jak je známo, zpěvačka má v zálibu v extravagantních šatech a kostýmech, a ani tentokrát nezklamala. Zvolila blýskavé šaty s výstřihem, který několikrát přilákal princův pohled.

Pozornosti médií neuteklo ani to, že v poslední době má zpěvačka nějaké to kilo navíc, a spekulovalo se o možném těhotenství. To ale vyvrátila s tím, že ve třiceti není už tak snadné si udržovat postavu.

Lady Gaga a Tony Bennett s princem Harrym na události k podpoře charitativní organizace Wellchild.
Autor: Profimedia.cz

Na Valentýna tohoto roku se zasnoubila s Taylorem Kinneyem (33), se kterým randí už od roku 2011, a v současnosti je s legendou Tonym Bennettem na turné, které v prodeji vstupenek láme rekordy.

Autor: red