Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zpěvačka Nicole Scherzinger slaví v Řecku a má o 14 let mladšího přítele!

8. července 2015 | 06:00

Paparazzi získali fotky Nicole (37) v objetí o 14 let mladšího fotbalisty. Zpěvačka je na řeckém ostrově Mykonos a svou narozeninovou dovolenou si podle všeho maximálně užívá!

Když se člověk podívá na fotky Nicole Scherzinger v bikinách, zbledl by závistí. Je možné, že před pár dny oslavila své 37. narozeniny? Někdejší frontmanka skupiny Pussycat Dolls odjela relaxovat a slavit narozeniny na řecký ostrov Mykonos, kde tráví čas se svými kamarádkami, a jak to tak vypadá, i se zbrusu novým přítelem – fotbalistou Pajtim Kasami (23).

 

Blízký zdroj však prozradil britskému MailOnline, že Nicole je na dovolené jen se svými kamarádkami a s Pajtim Kasami se náhodně potkala. Fotky ale říkají něco jiného!

Že by nový přítel?
Autor: Profimedia.cz
Sedm let zpěvačka tvořila pár s pilotem formule 1 Lewisem Hamiltonem, se kterým se rozešla letos v únoru. Rozpad jejich vztahu Nicole velmi zasáhl, ale zdá se, že se přes něj už konečně přenesla.

Na otázku, proč se s Lewisem rozešli, odpověděla: "Někdy lidé zůstávají ve vztahu jen z pohodlnosti a kvůli tomu, že nechtějí být sami. Pro mě tím začíná nová kapitola. Nyní procházím v životě obdobím velkých změn." Uvidíme tedy, jestli fešný fotbalista získá místo v Nicolině srdci, nebo si chce jen na dovolené užívat plnými doušky...

Nicole si užívá s novou známostí, fotbalistou Pajtim Kasami.
Autor: Profimedia.cz

Nicole Scherzinger si užívá v Řecku.
Autor: Profimedia.cz

Autor: luh