Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Randila se 100 milionáři! Teď učí, jak je sbalit!

9. července 2015 | 06:00

V dnešní době je sice možné snad už všechno, ale asi by vás nenapadlo, že existuje i kurz, kde se dozvíte, jak dobýt srdce milionáře. Kdo je tou, která dává "cenné" rady?

Když už jste randily s více než 100 milionáři, pravděpodobně už víte, jak na to. Nadia Essex se může tímto číslem pyšnit a rozhodla se, že své zkušenosti bude předávat dalším ženám. Založila si kurz, kde se dozvíte, jak získat zámožného muže vašich snů, a za své služby si účtuje i několik tisíc.

U žen hlavně apeluje na to, aby zvýšily své nároky při hledání toho pravého a nepodceňovaly samy sebe. Třiatřicetiletá Britka se je snaží přesvědčit, že si mohou najít muže, který se o ně bude starat jako o princezny. Sama si to uvědomila po svém prvním zkrachovalém vztahu, kdy si řekla, že si zaslouží něco lepšího. 

Mezi jejích top deset pravidel patří například to, že byste se měla oblékat do značkového elegantního oblečení, vzdělávat se, abyste mohli společně mluvit o muzeích a dobrém víně, nebát se mluvit o manželství už na třetím rande nebo že nikdy nemáte přistoupit na to, že účet za večeři zaplatíte napůl.

Nadia Essex, Britka, která si založila kurz, kde ženy učí, jak sbalit bohaté muže jejich snů.
Autor: Profimedia.cz

Pokud si myslíte, že Nadia je jednoduše zlatokopka, ona to vidí trochu jinak. "Mám ráda hezké věci a nevidím důvod, proč bych se měla stydět za to, že ráda chodím na večeře a mám ráda romantiku. A bohatí muži jsou romantičtější," nechala se slyšet v interview v televizi. Nadia, která se nespokojí jen tak s něčím průměrným, prý zná všechny triky, jak takové muže sbalit, ale je jí to pramálo platné. Svého prince na bílém koni totiž ještě nenašla a je bezdětná. 

Autor: red