Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Madonna je pořádně naštvaná! Sociální síť smazala její nahou fotografii

8. dubna 2015 | 11:30

Popová královna Madonna (56) je rebelka se vším všudy. Dříve dráždila fanoušky erotickými videoklipy, dnes chodí polonahá na prestižní předávání cen a svým nahým tělem se chlubí i na sociálních sítích. Před pár dny ukázala na Instagramu fotografii nahoře bez, ale fotka byla během pár minut smazána. Zpěvačka zuří!

Zpěvačku Madonnu není potřeba představovat. Zná ji celý svět! Mnoho lidí také ví, že má v oblibě sdílet s veřejností svou nahotu. Ne vždy se jí to však vyplatí. Před pár dny umístila na svůj oficiální profil na Instagramu snímek, který odhaloval její ňadro i s bradavkou. Správci sociální sítě však fotografii smazali, protože se neslučovala s jejich morální politikou.

Zadek ano, prsa ne!

Popovou královnu to pořádně rozzuřilo! Ihned na snímek přidala černou pásku, která zakrývá bradavku, a přidala ho zpět na svůj profil společně se vzkazem. "Proč je OK vyfotit si nahý zadek, ale prsa jsou takový problém? Sociální sítě se topí ve svém pokrytectví," rozčílila se zpěvačka.

Bude "válka" pokračovat?

Jestli zpěvačka "vychladne", je ve hvězdách. Každopádně sledujte její profily na Instagramu i Facebooku, kde by se v příštích dnech mohly objevit další provokativní fotografie.

Madonna
Autor: Instagram

Autor: red