Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Odpůrkyně botoxu: Nesnáší ho Jennifer Aniston i Gwyneth Paltrow!

  • Tyhle slavné krásky řekly botoxu NE!
    21. srpna 2014 | 06:00

    Většina slavných žen si k mladistvému vzhledu dopomáhá pomocí nejrůznějších kosmetických a chirurgických procedur. Nejčastěji si celebrity nechávají zamaskovat vrásky pomocí botoxu. Ale nesmíme všechny házet do jednoho pytle! Existují i takové slavné krásky, které říkají botoxu ne!

  • Jennifer Aniston (45)

     

    Herečka Jennifer Aniston již před lety prohlásila, že není fanynkou "zmraženého" obličeje, který se po několika aplikacích botoxu nedokáže ani upřímně usmívat. Sama však na sebe práskla, že jednou botox vyzkoušela, ale prý se sama sobě tolik nelíbila, že už to nikdy neudělá. Podle Jennifer mají sice ženy po této proceduře vyhlazený obličej, ale vypadají o mnoho starší, než ve skutečnosti jsou.

    Jennifer Aniston
    Autor: profimedia.cz
  • Emma Thompson (55)

     

    Přestože je britské herečce Emmě Thompson pětapadesát, nikdy nepodstoupila estetický ani chirurgický zákrok. Vrásek se prý nebojí a navíc jí přijdou přirozené. "Podívejte se na mě, jsem normální, nepotřebuji si do těla píchat jed, abych byla spokojená," prohlásila v jedné talk show.

    Emma Thompson
    Autor: Profimedia.cz
  • Kylie Minogue (46)

     

    Zpěvačka Kylie Minogue se stala odpůrkyní botoxu až potom, co ho vyzkoušela. "Udělala jsem blbost, už to nikdy nechci zkoušet znovu. Navíc jsem zjistila, že zase tolik vrásek nemám a vypadám vlastně docela dobře," prohlásila zpěvačka.

    Kylie Minogue vede kampaň v boji proti rakovině
    Autor: profimedia.cz
  • Nicole Kidman (47)

     

    Herečka Nicole Kidman byla v Hollywoodu považována za tzv. botoxovou lady. Jednu dobu to s injekcemi natolik přeháněla, že ztratila cit na čele a skoro se nemohla usmát. Dnes už ví, že udělala chybu a s omlazováním přestala. Její obličej dnes vypadá mnohem přirozeněji.

    Nicol Kidman zvolila na akci outfit, ve kterém celému světu ukázala strukturu svých bradavek.
    Autor: Profimedia
  • Cindy Crawford (48)

     

    Jedna z nejúspěšnějších modelek 90. let, Cindy Crawford, se nikdy nesnažila zbavit vrásek pomocí botoxu, ani nepodstoupila jiný podobný zákrok. Sama se však přiznala, že během její kariéry byl na ní vyvíjen velký nátlak, aby vypadala co nejlépe, a tak několikrát o botoxu přemýšlela. Plastickou chirurgii ale považuje za natolik děsivou, že nakonec vsadila na přirozený vzhled.

    Cindy patřila před dvaceti lety mezi supermodelky, z krásy ale za ty roky nic neztratila
    Autor: profimedia.cz
  • Rachel Weisz (44)

     

    Famózní britská herečka Rachel Weisz nedávno prohlásila, že spolu s kolegyněmi Emmou Thompson a Kate Winslet založily ligu odpůrkyň plastických operací. Samozřejmě se jednalo o vtip. I když Rachel patří mezi opravdové odpůrkyně. "Botox by se měl hercům zakázat, stejně jako sportovcům steroidy. Herectví je totiž o mimice, která se pravidelným botoxem ztrácí a s ní se snižují i herecké kvality," rozčilovala se herečka.

    Herečka Rachel Weisz (43).
    Autor: profimedia.cz
  • Salma Hayek (47)

     

    Mexická herečka Salma Hayek prozradila, že nikdy ve svém životě nebyla na botoxu. U ní je ovšem důvod jiný, než u ostatních odpůrkyň. Herečka má totiž panickou hrůzu z jehel a nedovede si představit, že by se k jejímu obličeji tento "strašidelný nástroj" jen přiblížil.

    Salma Hayek
    Autor: Profimedia.cz
  • Gwyneth Paltrow (41)

     

    Americká herečka Gwyneth Paltrow se stala odpůrkyní botoxu potom, co ho jednou vyzkoušela a z výsledku byla zklamaná. "Těsně po zákroku jsem vypadala jako Joan Rivers (pozn. redakce: americká herečka milující plastické operace), bylo to příšerné," vzpomínala Gwyneth.

    Gwynet Paltrow selfie
    Autor: instagram
  • Susan Sarandon (67)

     

    Herečka Susan Sarandon tvrdí, že díky přirozenému vzhledu byla a stále je její kariéra tak hvězdná. "Když hledali do filmu někoho, kdo vypadá na šedesát, obsadili mě, protože jsem na svůj věk opravdu vypadala. Ostatní kolegyně se snažily vypadat mladší a o roli přišly," vysvětluje herečka výhodu toho, že nikdy nepodstoupila botox.

    Setkání s herečkou Susane Sarandonovou bylo jedno z těch příjemnějších.
    Autor: Profimedia.cz a archiv Blesku
  • Drew Barrymore (39)

     

    Herečka Drew Barrymore před lety o botoxu přemýšlela. Nakonec zafungovala její zvědavost a dlouhé hodiny si o tomto způsobu omlazování četla na internetu. Hned poté dospěla k názoru, že na něj nikdy nepůjde. "Radši budu vypadat jako baset, než do sebe nechat pouštět chemikálie," prohlásila herečka.

    Drew Barrymore přišla o nevlastní sestru
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.