Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Celulitida slavných žen: Nevyhla se jí ani Jennifer Aniston a Britney!

  • Britney Spears má také problémy s celulitidou.
    11. srpna 2014 | 06:00

    Nejednu z nás v létě trápí nevzhledné ďolíčky na stehnech a zadečku. Jen malé procento žen však hodí tento nedostatek za hlavu. Pro vás, které si kvůli celulitidě bojíte obléct sexy šortky nebo odvážné bikiny, jsme našly slavné krásky, které mají stejný problém, ale přesto se nebojí odhalit.

  • Scarlett Johansson (29)

    Ani americké herečce, která byla v několika anketách označena za nejkrásnější ženu světa, se nevzhledné ďolíčky v kůži nevyhnuly. Způsobilo to zřejmě pár kilo navíc, které v minulosti nabrala, ale nedělala si z toho žádné vrásky. Ostatně v bikinách jí to pořád sluší, filmové nabídky se jen hrnou a jejímu nastávajícímu manželovi se macatější zadeček moc líbí. A my dáváme za ženské křivky palec nahoru! A také se moc těšíme, až přijde na svět Scarlettin první potomek, kterého očekává každým dnem.

    Scarlett
    Autor: profimedia.cz
  • Britney Spears (32)

     

    Zpěvačka Britney Spears za dobu své kariéry několikrát ztloustla a poté zase rychle zhubla a to se podepsalo na kvalitě její kůže. Přestože má teď zrovna "štíhlé" období, pomerančová kůže na stehnech je nepřehlédnutelná. Britney si s tím však hlavu neláme a s chutí si oblékne mini šaty.

    Britney Spears má také problémy s celulitidou.
    Autor: profimedia.cz
  • Alessandra Ambrosio (33)

     

    Pomerančová kůže se nevyhýbá ani světovým topmodelkám, které mají jinak naprosto dokonalá těla. Andílek z Victoria´s Secret má již dvě děti a postavu stále jako patnáctiletá dívka, ale stehna jsou plná pomerančové kůže. Tento drobný nedostatek však příliš neřeší a klidně si vyrazí v ultra krátkých šortkách.

    I modelka Alessandra Ambrosio má celulitidu
    Autor: Profimedia.cz
  • Jennifer Aniston (45)

     

    Nestárnoucí Jennifer Aniston má ve svém věku postavu, kterou by jí záviděla kdejaká "dvacítka". Ani jí se však nevzhledné ďolíčky nevyhly. I přes tento nedostatek by ovšem většina z nás brala hereččino tělo všemi deseti.

    Celulitida
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (44)

     

    Kdo si myslí, že pravidelný pohyb a zdravá strava jsou klíčem k dokonalé pokožce, je na omylu. Důkazem je zpěvačka, herečka a tanečnice Jennifer Lopez, která denně tráví hodiny v posilovně, od malička tančí a tučné jídlo je pro ni tabu, ale přesto ji trápí celulitida.

    Celulitida
    Autor: profimedia.cz
  • Kelly Brook (34)

     

    Jedna z nejkrásnějších anglických modelek Kelly Brook, která se pyšní dokonalými ženskými křivkami, má také problémy s pomerančovou kůží. Její husté vlasy, nádherné rysy v obličeji a bujná ňadra však natolik odpoutají pozornost, že si nikdo drobných ďolíčků nevšimne.

    Celulitida
    Autor: profimedia.cz

Autor: red
Diskuse ke článku
.