Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Na život a na smrt: Nejlepší přátelé mezi celebritami!

  • Rachel a Monica se předvedly na pláži, a že bylo na co koukat!
    3. března 2014 | 06:00

    Pojí je sláva, krása, peníze i touha po tom, žít alespoň na chvíli obyčejný život. Řeč je samozřejmě o celebritách, které si čím dál častěji hledají slavné přátelé, kteří se v jejich světe orientují a rozumí mu. Podívejte se na nejlepší hollywoodské kamarády současnosti. 

  • Eva Longoria a Ricky Martin

    Nejlepší přátelé
    Autor: Instagram
    Krásná "zoufalka", která je v současnosti singl se na veřejnosti čím dál častěji objevuje se zpěvákem Ricky Martinem. Společně tráví volný čas na fotbalových zápasech, charitativních akcích i honosných večírcích. A jelikož Ricky zhruba před čtyřmi lety přiznal, že je gay, Eva se rozhodně nemusí bát, že by se tohle přátelství mezi mužem a ženou mohlo zvrhnout.
  • Jennifer Aniston a Courteney Cox

    Rachel a Monica se předvedly na pláži, a že bylo na co koukat!
    Autor: profimedia.cz
    Tyhle dvě krásné herečky byly nejlepšími kamarádkami v legendárním seriálu Přátelé, ale také v reálném životě. Společně spolu už pěkných pár let sdílejí radosti i strasti a vypadá to, že je nic nerozdělí. Nejraději společně jezdí na luxusní dovolené, kde obě tzv. dobíjejí baterky. 
  • Miley Cyrus a Miranda Kerr

    Nejlepší přátelé
    Autor: Instagram
    Když si celebrita najde novou "kámošku", okamžitě se pochlubí celému světu na svém otevřeném profilu. Stejně tak to udělala kontroverzní zpěvačka Miley Cyrus, která si překvapivě velmi rozumí s modelkou Mirandou Kerr. A tak se teď "holky" společně fotí, vymetají večírky a nadávají na chlapy.
  • Rihanna a Cara Delevingne

    Nejlepší přátelé
    Autor: Instagram
    Na počátku loňského roku pozvala zpěvačka Rihanna do svého rodného města na návštěvu modelku Caru Delevingne. Od té doby jsou téměř nerozdělitelné a patří mezi největší "pařmenky" ze světa showbyznysu. 
  • Taylor Swift a Lorde

    Nejlepší přátelé
    Autor: Instagram
    Novozélandská pěvecká hvězda Lorde a nejlepší country zpěvačka současnosti Taylor Swift mají mnoho společného - nízký věk, velkou slávu, spoustu peněz a zlato v hrdle. Možná právě díky tomu se z nich staly nejlepší kamarádky, které bez sebe neudělají ani krok. Už teď se těšíme na hvězdný duet.
  • Rita Ora a Naomi Campbell

    Nejlepší přátelé
    Autor: Instagram
    Zpěvačka Rita Ora a čokoládová kráska Naomi Campbell se potkaly teprve nedávno. Slovo dalo slovo a staly se z nich velké kamarádky, které společně navštěvují ty nejdivočejší večírky. Občas do party přiberou i Caru Delevingne, Rihannu a moderátorku Alexu Chung. 
  • Keira Knightley a Sienna Miller

    Nejlepší přátelé
    Autor: Instagram
    Tyhle dvě britské herečky spojil film Na hraně lásky, ve kterém si společně zahrály. Během natáčení si spolu pronajaly dům a trávily spolu nejen pracovní, ale i volný čas. Tehdy pochopily, že jsou spřízněné duše a přátelí se dodnes. 

Diskuse ke článku
.