Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Film Nymfonka si vybírá své oběti! Herec Shia LaBeouf zešílel

  • Podivné chování herce Shia LaBeoufa na berlínském festivalu, zarazilo mnoho lidí
    11. února 2014 | 14:58

    Na berlínském filmovém festivalu bylo veselo. O zábavu se postaral protagonista jednoho z hlavních představitelů skandálního snímku Nymfomanka režiséra Larse Von Triera. Na červeném koberci se objevil s papírovým pytlíkem přes hlavu.


    Faktem je, že na festivalu se vysílala ještě o pětadvacet minut delší verze filmu, takzvaná režisérská, která prý obsahovala ještě o několik erotických scén navíc, ale jen celý snímek zbytečně rozvlekla. Mnohdy režiséři takto nezkrácených verzí využívají k tomu, aby dali filmu ještě hlubší formu nebo jiný úhel pohledu, v tomto případě se to bohužel nezdařilo.

    Podivné chování herce Shia LaBeoufa na berlínském festivalu, zarazilo mnoho lidí
    Autor: shutterstock

    Herci jsou samozřejmě v tomto snímku, plném erotiky, značně obnaženi a to nejen fyzicky, ale i duševně. Tím pádem jsou neustále pod palbou nepříjemných, intimních dotazů. Není tedy divu, když se k tomu Shia LaBeouf postavil po svém. Na červený koberec tak přišel s hlavou schovanou v papírovém pytlíku, ve kterém měl jen otvory na oči a na němž zel veliký nápis: Už nejsem slavný. Ani na tiskové konferenci se nechoval o nic méně podivně. Na dotazy neodpovídal, a když byl nakonec nucen něco říct, vypadlo z něj toto: „Když racci krouží nad rybářskou lodí, je to proto, že čekají sardinky. Děkuju vám moc,“ poté se zvedl a opustil místnost.

    Jeho podivné chování lze jen těžko vysvětlit. Je možné, že veškerý humuk, který tento snímek vyvolal, zapůsobil na jeho ego a psychickou kondici. Ovšem to jsou jen dohady.

Diskuse ke článku
.