Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Angelina Jolie bude hrát kokainovou Nigellu Lawson: Přibere kvůli tomu?

Angelina Jolie se bude muset najíst, zahraje si totiž Nigellu Lawson, milovnici jídla a vaření.
8. ledna 2014 | 16:00

Slavná kuchařka a milovnice jídla Nigella Lawson (54), která se v loňském roce přiznala k tomu, že pravidelně užívá kokain, se dočkala veliko pocty. Bude o ní natočen film, a jak se zdá, zahraje si ji sama Angelina Jolie (38).

Hollywoodská herečka a režisérka Angelina Jolie, která už nějaký ten pátek žije s Bradem Pittem a svou vychrtlostí může lehce konkurovat Victorii Beckham, byla první volbou filmařů na roli kuchařky Nigelly Lawson.

Film o této slavné kuchařce a novinářce, která je označována jako „Queen of Food Porn“, se filmaři rozhodli natočit po tom, co přiznala své problémy s užíváním kokainu a co vyplavaly na povrch její neshody s vlastními asistenty.

...
Autor: profimedia.cz
Angie bude muset přibrat

Je záhadou, jak filmaři přišli na to, že kostnatá Angelina Jolie bude tou nejlepší volbou na roli kuchařky se zdravým apetitem, ale asi vědí, co dělají. Angelina měla sice původně v plánu tenhle rok prolenošit, ale nabídka ji prý zaujala natolik, že do toho půjde. „Myslím, že Nigella je pozoruhodná žena, která ale byla v posledních měsících sevřena v mnoha nepříjemných situacích.“

Jak to ale bude s podobností obou dam? Bude muset Angelina kvůli roli přibrat nebo se o její proměnu postarají šikovní maskéři? To zatím není známo.