Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Prokletá podpaží: I slavní bojují s potem a chlupy!

  • I celebrity mají problém s pocením a chloupky v podpaží.
    22. května 2014 | 06:00

    Co si budeme nalhávat, některé antiperspiranty opravdu nedokážou zázraky (i když to v reklamě tvrdí), ale nás "obyčejné smrtelníky" naštěstí denně nesledují chtiví fotografové. Celebrity takové štěstí nemají, a tak se pár z nich muselo potýkat nelichotivými fotografiemi, které obletěly svět.

  • Paris Hilton

    ...
    Autor: profimedia.cz
    I milionářka Paris občas zapomene na deodorant. Naneštěstí zrovna na soukromé party, kde se na jejích saténových šatech cihlové barvy zpocená kolečka doslova "vyjímala". Paris naštěstí vše zachránila perfektním líčením a romantickým účesem. Stane se...
  • Cristiano Ronaldo

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Portugalský fotbalista je metrosexuál každým coulem. Svou image se snaží veřejnost přesvědčit o tom, že celý svůj život jen krásně voní a dobře vypadá. Když ho jednou fotografové přistihli s pořádně propoceným trikem, smlsli si na něm a fotografie oblétla svět.
  • Bára Štěpánová

    Nejen, že Bára tasila na ostatní přítomné své poprsí, ale ukázala i propocené podpaží.
    Autor: herminapress.cz
    Oblíbená česká herečka a moderátorka si vyrazila do hospody v hořčicovém triku, což by samozřejmě nebyl žádný problém. Neformální akce si vyžadovala pohodlné oblečení, ale Bára celý večer strávila s propocenými "koláči", na které ji nikdo ze známých neupozornil. To jsou tedy kamarádi...
  • Britney Spears

    ...
    Autor: profimedia.cz
    I když si fanoušci bývalé popové princezny poslední dobou zvykly na její úlety, zanedbané podpaží se "propíralo" velmi dlouho. Britney se tehdy pokoušela zakrýt si obličej kabelkou a odhalila fotografům své "chroští". 
  • Chace Crawford

    Herec Chace Crawford pózuje pro dietní Coca Colu v Martin Place v Sydney, bohužel má propocené "koláče" v podpaží a opar na rtu..
    Autor: Profimedia.cz
    Americký herec, kterého můžete znát ze seriálu Super Drbna (Gossip Girl), také neuhlídal své podpaží. Krasavec zrovna v Sydney pózoval pro dietní Coca Colu, když si fotografové všimli jeho "nedostatku", který doplnil ještě nevzhledný opar a z focení ihned sešlo.
  • Naomi Campbell

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Čokoládová topmodelka Naomi Campbell se trochu rozvášnila na přehlídce Dolce & Gabbana a všem přítomným ukázala své neoholené podpaží. Tomu se říká trapas...

  • Madonna

    Madonna si vždy ráda šokovala veřejnost. Tentokrát na svůj profil na Instagramu vyvěsila fotografii, ze které se slabším povahám může zvednout žaludek. Má na ní totiž podpaží zarostlé chlupy. To má být jako sexy?

    Královna popu vystavila na svůj instagram fotku, na které má zarostlé podpaždí.
    Autor: Instagram

Autor: red
Diskuse ke článku
.