Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejoblíbenější diety a cvičení slavných. Hubněte jako oni!

  • Miranda Kerr miluje domácí ovocné šťávy
    6. ledna 2014 | 06:00

    V období Vánoc si každý z nás povolí opasek a zahřeší si podle libosti. Je to jedna z tradic, která se rozšířila po celém světě a proto je leden dobrým měsícem, kdy je na čase vyměnit dálkové ovládání od televize za pořádnou rychtu v posilovně nebo účinnou dietu.

    Slavné celebrity prozradily, jaké jsou jejich tajné zbraně, kterými bojují s nadváhou a přebytečnými kilogramy. Zkuste to jako oni, když to funguje, tak proč tomu nedat šanci.

  • Gwyneth Paltrow

    Gwyneth Paltrow je vyhlášená milovnice zdravé stravy.
    Autor: profimedia.cz
    Dříve se při cvičení stálo pevně nohama na zemi, maximálně se u toho poskakovalo. To co si oblíbila herečka Gwyneth Paltrou se nazývá aerial fitness a cvičení probíhá tím způsobem, že jste zavěšeni na stuhách. Obměnou je také aerial joga, která je nyní v zahraničí velice populární a měla by se stát hitem letošního roku.

  • Julianne Hough


    Julianne Hough
    Autor: ČTK, Reuters, EPA,
    Cvičení na trampolínách je jedničkou pro herečku Juliane Hough, rozhodně by nesouhlasila s tím, kdo by tvrdil, že trampolíny jsou jen pro malé děti. Cvičení na nich totiž kombinuje aerobní cvičení, trénuje vaši rovnováhu a orientaci v prostoru a posiluje srdce. Rozhodně se při něm pěkně zapotíte.

  • Jessica Alba


    Mezi fanynky páskových plavek atří i Jessica Alba (31), jíž by tato role nadmíru slušela.
    Autor: Foto profi media.cz
    Spinning je na scéně už dlouhou dobu a vypadá to, že se jen tak nevzdálí. Celebrity jako je herečka Jessica Alba se k tomuto druhu extrémního cvičení neustále vracejí, pokud potřebují rychle shodit nějaké to kilo.

  • Jay - Z and Beyoncé


    Blue Ivy je dobré jméno nejen pro dceru, ale i pro marihuanu
    Autor: profimedia.cz
    Tenhle pár snů se rozhodl, že se zúčastní dvaceti jedno denního kurzu veganství. Specialista na stravování Marco Berges je původcem této idey. Pokud totiž projdete celým tímto kurzem, znamená to, že ve vás zanechal hlubokou stopu a tím pádem u vás nastane změna stravovacích stereotypů. Tyto dvě slavné hrdličky tomuto jídelníčku zcela podlehli a lákají další přátele, aby to také zkusili. Na sociální sítě tak poustují lákavé fotografie s veganskými pochoutkami.


  • Miranda Kerr

    Úžasnou hřívou se chlubí i Miranda Kerr.
    Autor: profimedia.cz
    Tahle modelka a spolu s ní mnozí další objevila kouzlo vlastní výroby domácích džusů a smoothies. Všichni si tak pořizují nejmodernější mixéry a místo jídla pijí hutné koktejly z ovoce a zeleniny.

Klíčová slova:  cvičení, diety, celebrity
Diskuse ke článku
.