Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyfoťte si zadek! Lady Gaga, Miley Cyrus, Rihanna a spol propadly prapodivnému trendu

  • Nejnovějším trendem slavných žen je focení svého vlastního pozadí.
    30. října 2013 | 06:00

    Ve světě showbusinessu je možné opravdu vše. Nejžhavějším trendem poslední doby je focení vlastního pozadí, a to nejlépe v zrcadle. Slavné krásky své půlky bez ostychu vystavují na sociálních sitích a soupeří o nejhezčí zadeček světa. Je tohle normální?

  • Kim Kardashian (33)

    ...
    Autor: instagram
    O profesionální celebritě Kim píšeme poměrně často, ať už se to týká skandálů, hubnutí, těhotenství nebo zásnub. Kim je zkrátka u všeho, o čem se ve světě mluví. V bláznivých trendech celebrit samozřejmě nemůže být pozadu, proto se pár týdnu po porodu navlékla do těsných plavek a "cvakla" v zrcadle. Své křivky pak vystavila na internet a těšila se pozornosti svých fanoušků.
  • Kelly Brook (33)

    ...
    Autor: instagram
    Britská modelka s ženskými tvary se rozhodla udělat si srandu z Kim Kardashian. Nechala si vyfotit své pozadí na pláži a v počítačovém programu ho zvětšila do obřích rozměrů. Pod fotografii, kterou umístila na sociální siť, napsala: Kim, tohle už jsem někde viděla, ha! Ostřílená hvězda reality show si z posměšků své kolegyně vůbec nic nedělá a rozhodla se celý incident ignorovat.
  • Candice Swanepoel (25)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Jihoafrická topmodelka již řadu let spolupracuje s prestižní značkou Victoria´s Secret. Jak je známo, božským andílkem této značky se stanou jen modelky s opravdu dokonalými křivkami. Na dovolené se rozhodla vystrčit zadeček do zrcadla a podělit se o výsledek se svými fanoušky na Instagramu.
  • Rihanna (25)

    ...
    Autor: instagram
    Image andělské zpěvačky už dávno zahodila a dnes se o ní píše nejčastěji v souvislosti se skandály a nahotou. Bylo tedy víc než jasné, že jakmile se její kolegyně začaly fotit s vyšpuleným pozadím, RiRi nechtěla být pozadu. Během výletu na lodi poprosila jednoho ze svých přátel, aby ji v provokativní póze vyfotil a ihned snímek poslala do světa.
  • Nicki Minaj (30)

    ...
    Autor: instagram
    Americká zpěvačka a rapperka je známá tím, že ráda dává na odiv své kypré pozadí. Ve volných kalhotách ji rozhodně nikdy neuvidíte, přednost totiž dává upnutým "elasťákům", které její proporce ještě zvýrazní. Na svůj instagram si nedávno vyvěsila fotografii, na které balancuje u bazénu na vysokých botech a s vyšpuleným pozadím.
  • Miley Cyrus ( 20)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    Zvrhlá zpěvačka se bude brzy pyšnit titulem Nejkontroverznější zpěvačka současnosti! Ze své pověsti si nic nedělá a k pravidelně vystrčenému jazyku přidala i vystrčený zadek. Kvůli své divoké povaze přišla o snoubence Liama Hemsworta, o titulku prestižního časopisu Vogue a nadělala si spoustu nepřátel. Kde má Miley hranice?
  • Lady Gaga (27)

    ...
    Autor: profimedia.cz
    U zpěvačky Lady Gaga nás už nepřekvapí nic. Její šokující kostýmy, nahota i kontroverzní prohlášení jsou denním chlebem. Nikoho proto nevyvedlo z míry, když vystavila svou "zadnici" a fotografií se pochlubila na svém Facebooku. Polonahé pózování se jí asi natolik zalíbilo, že svoje pozadí vystavila na několika dalších fotkách.

Klíčová slova:  ze života hvězd, zadek, pozadí, focení, celebrity
Diskuse ke článku
.