Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Válka celebrit vrcholí! Paris Hilton se převlékla za Miley Cyrus

30. října 2013 | 16:00

Milionářská dceruška a věčná "pařmenka" Paris Hilton ukázala na halloweenské párty nejen své dlouhé nohy, ale i smysl pro humor. Převlékla se totiž za provokativní zpěvačku Miley Cyrus a celý večer ji úspěšně parodovala.

Paris chtěla být na letošním strašidelném večírku opravdu originální a povedlo se. Mezi otřepanými maskami upírů, čarodějnic a "zombíků" byla opravdu k nepřehlédnutí.

A jelikož letošní vystoupení Miley Cyrus na předávání cen MTV bylo opravdu "strašidelné", převléknout se za ni na halloweenské párty bylo trefou do černého.

Lascivní vystoupení

Dědička hotelového impéria Paris Hilton v kostýmu zpěvačky Miley Cyrus
Autor: profimedia.cz

Tehdejší skandál kontroverzní zpěvačky spočíval v tom, že během slavnostního předávání cen předvedla laciné vystoupení v chlupatém oblečku, který si později strhala z těla a zůstala pouze ve spodním prádle.

Paris se do své role vžila opravdu se vším všudy. Kudy chodila, tudy vyplazovala jazyk, stejně jako to má v oblibě Miley. Pořadatele Hugha Hefnera (zakladatel časopisu Playboy) vtipný a hlavně sexy kostým nadchl.

Odplata

Miley se k Parisině kroku odmítla vyjádřit a dělá, jako kdyby se nic nestalo. Možná je to proto, že loni předvedla úplně to samé. Převlékla se totiž za zpěvačku Nicki Minaj a snažila se ji zesměšnit. Vidíš, Miley, boží mlýny melou...

Miley v převleku za Nicki Minaj
Autor: profimedia.cz