Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Poznáte zpěvačku, která se převlékla za vánoční stromek?

Populární zpěvačka už se zřejmě těší na Vánoce. Převlékla se za ozdobený stromeček.
10. prosince 2013 | 16:00

Svými šílenými i kontroverzními kostýmy je americká zpěvačka italského původu proslavená. A nezklamala ani tentokrát. I na slavnou zpěvačku už zřejmě dolehly Vánoce. Proč by se jinak převlékla za stromeček i s ozdobami... Víte už, o koho jde?

Bez kostýmu by ji snad téměř nikdo nepoznal. Na ulici bez nich téměř nevychází. Tvrdí, že se v nich cítí silnější. Hádáte správně! Je to Lady Gaga.

Ta nezklamala ani tentokrát a v Londýně opět šokovala. Na Jingle Bell Ball dorazila v převlečení za vánoční stromeček. Její hlavu zdobila živá stříbrná jedlička ověšená barevnými kouličkami. A nechyběla ani obrovský zlatá hvězda na špičce.

"Cítím se požehnaně, je to skvělý pocit mít na hlavě část Země," prohlásila zpěvačka, která poněkud netradiční pokrývku hlavy doladila brčálově zelenou parukou a overalem extravagantního střihu v rudé barvě.

Lady Gaga šokuje ráda a často...
Autor: profimedia.cz

Lady Gaga se netají tím, že za "šílené" kostýmy se vlastně jen schovává. "Ano, mám hodně kostýmů. To je Lady Gaga. V profesionálním životě jsem stále v defenzivě. Mám pokaždé na sobě jiné šaty, neustále měním kostýmy, abych se cítila silnější. Záleží na dni, jak se cítím. Když se cítím slabá, změním účes klidně i třikrát za den, pak se cítím jako superwoman. Na barvě vůbec nezáleží, cítím se prostě mnohem silnější," prozradila v rozhovoru pro deník Metro.