Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Děsivá proměna! Nejvíc sexy žena světa vypadá jako bezdomovkyně

15. srpna 2013 | 12:00

Ohnivě rudé vlasy, smyslný pohled, bujná prsa. Není divu, že byla v minulosti herečka Christina Hendricks (38) několikrát zvolena nejpřitažlivější ženou světa. Jenže tomu je teď zřejmě konec. Pohled na ni by vyděsil i otrlého "hospodského povaleče".

Povislá prsa bez podprsenky, vytahané průsvitné tílko, neupravené vlasy, strhané rysy... V téhle "krásce" byste nejvíc sexy ženu světa asi jen těžko hledali. Považovali byste jí nejspíš za tulačku bez domova. Nebo za chudou profesionální kojnou, která má na starosti alespoň paterčata.

Osmatřicetiletá herečka Christina Hendricks nikdy nepatřila mezi krásky s vyzáblým tělem modelky. Smyslná zrzka s bujným poprsím patřila odjakživa mezi ženy "krev a mléko". Svým sexy zjevem však okouzlovala muže celého světa. Ti ji dokonce označovali jako nejžádanejší potencionální matku svých dětí.

Proboha, co se to s krásnou herečkou stalo?
Autor: profimedia.cz

V anketách nejprestižnějších společenských magazínů se pravidelně umisťovala vysoko na žebříčku nejpřitažlivějších žen světa. Několikrát získala dokonce příčku nejvyšší. Za poslední rok ale přibrala a přestala o sebe pečovat. Zřejmě jí vyhovuje být na veřejnosti "neviditelná". Objektivu přičinlivých paparazzi však přesto neunikla.

Sama Christina o sobě příliš vysoké mínění nemá a rozhodně se nepovažuje za slavnou hvězdu. "Upřímně, nejsem nijak zvlášť známá. Můžu žít úplně normální život. Nestávají se mi takové věci jako třeba Jennifer Aniston. Nikdo mi nekempuje před domem. Klidně můžu jít s odpadky, procházet se po ulici, dát si hot dog a je to fajn," prozradila nedávno v rozhovoru pro kanadský magazín Flare.