Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Sexy Gisele Bündchen nahoře bez, svlékla se v poušti

6. února 2012 | 16:15

Modlitby mnoha mužů byly vyslyšeny! Těsné džíny na tělo, rafinovaně rozhalená džíska a pod ní už jen holá kůže a dokonalá ňadra. Polonahá modelka Gisele Bündchen (31) svádí v kampani Versace Jeans.

Z něžné krásky svůdnou dračicí! Brazilská topmodelka propůjčila své svůdné tělo nejnovější kolekci Versace Jeans pro nadcházející jaro a léto. Pod taktovkou dvojice předních módních fotografů, Merta Alase a Marcuse Piggotta, vznikly v Sonorské poušti v Borrego Spring v Kalifornii tyhle dráždivé černobílé snímky.

Jednatřicetiletá modelka předvedla své dokonalé tělo ve smyslných pózách
Autor: profimedia.cz

Gisele se vždy vyhýbala fotografiím, na kterých by bylo vidět celé její poprsí. "Musím si přece nechat nějaké tajemství pro partnera!", tvrdila cudně. I tentokrát tak zůstala věrná svým předsevzetím a neodhalila se zcela. Nechala volný prostor představivosti.

V klíně svalnatého fotografa s odhalenou hrudí Ryana Barretta či smyslně opřená o kmen stromu ... Při pohledu na dokonalé štíhlé tělo maminky dvouletého Benjamina se tají dech.

Jednatřicetiletá modelka předvedla své dokonalé tělo ve smyslných pózách
Autor: profimedia.cz

Jednatřicetiletá kráska je jednou ze tří žen, které se můžou pochlubit celým exkluzivním fotosetem prestižní módní značky spodního prádla Victoria´s Secret. Díky své autorské kolekci spodního prádla Gisele Bündchen Brazilian Intimates se navíc stala první modelkou, která vydělala miliardu.

Vdaná je od roku 2009 za hráče amerického fotbalu Toma Bradyho, se kterým má svého jediného syna Benjiho. Mezi dřívějšími známostmi modelky byl i hollywoodský herec Leonardo DiCaprio.